Crema pentru par rebel si deshidratat.
by: stefy09 Buna! Voi ce creme folositi pentru ingrijirea parului rebel si deshidratat. Eu folosesc crema Sleek Blow Out Cream de la label.m si sunt foarte multumita de ea!Sampon cu lapte de capra
Dannadum am incercat si eu aceste produse de la STYX!Sunt foarte multumita de rezultate.Le-am descoperit la un targ si fetele de acolo mi-au dat o multime de sfaturi despre ingrijirea parului.Cauta si despre uleiurile esentiale si cele presate la rece,eu mi-am facut si niste masti foarte bune!
Masca
Eu folosesc masca Therapy Age Defying Recovery Mask de la label.m, care imi face parul stralucitor si il ingrijeste!
par deshidratat
eu aplic dupa fiecare baie balsam de par de la L'Oreal Elseve, sunt foarte multumita de cum imi face parul
par rebel si deshidratat
Buna , eu folosesc sampon din lapte capra cu galbenele si balsam din aceasi gama de la alpin derm (shop.styx.ro de aici le iau ) si nici nu-mi mai trebuie crema pt par, sunt foarte multumita de ele,
Masci de par eficiente
Eu folosesc mastile de par de la kallos. Pentru mine sunt foarte bune.:)
eu folosesc
un ser de par de la Avon, sunt multumita de el, acum nu mai imi fac griji:)
Par rebel si deshidratat
Franck Provost Expert Lissage este un sampon profesional conceput pentru femeile cu par dificil si carliontat. Pentru utilizari mai rare a placii pentru par va recomand samponul profesional Franck Provost http://www.azida.ro/product.php?pd_id=155