Crestera parului
by: alexia_t In primul rand va salut, sunt noua pe site si sper sa aflu cat mai multe lucruri intereseante de la voi.M-ar interesa ce metode cunoasteti de crestere a parului. Eu am auzit ca tinctura de ardei iute ar fi buna.Mai stiti si altele?Multumesc anticipat.
Cresterea parului
Multumesc foarte mult pentru primirea calduroasa...
Si multumesc foarte mult pentru sfaturi. Promit sa le incerc
continuare
Pune in aceasta lotiune miez de paine de secara pana la obtinerea unui amestec gros. Pasta rezultata se aplica pe parul umed si se lasa sa actioneze minim 2 ore.Dupa acest procedeu, clateste-ti parul cu apa calduta din abundenta. Tratamentul se poate aplica saptamanal intre spalarile normale cu sampon si balsam
masca pentru cresterea parului
Ia de la un Plafar umatoarele plante: patlagina, musetel, urzica, salvie si sovarv. Pune cate o lingura de planta uscata si maruntita in 200 ml de apa clocotita si lasa sa se infuzeze timp de o ora. Strecoara apoi ceaiul concentrat obtinut
....
cat despre tehnici exacte,
http://www.elady.ro/articole/Frumusete/Cresterea-parului.html
vei gasi lucruri interesante, poate pe care le stiai dar nu le punea-i in actiune...
bine ai venit!
cel mai important e sa cunosti in primul rand ce fel de par ai..gras, slab fir tare..radacina etc...apoi...in functie de asta...ca sa ia un par sanatos pentru creste e important sa nu te joci mereu cu mana prin el...lasa-l free!si lasa-l sa respire, incearca sa nu il prinzi ff des
solutie naturala de la Ardes Cosmetici
Ardes Cosmetici (www.ardes.ro) are produse foarte bune pentru cresterea parului si prevenirea caderii lui. Eu am folosit si m-a ajutat foarte mult.