fetelor ajutor!!!

by: no_name
Am un par lung, lucios, fin, blond, sanatos dar nu pot sa il tin desfacut nicodata. Pielea capului este foarte uscata, asa o am de cand ma stiu, nu am matreata, eu am coji, coji enorme, care se vad groaznic pe firele de par. Sunt disperata, mai ales dupa ce ma spal pe cap cand se cojeste si mai rau. Am incercat uleiuri, masti, galbenusuri dar degeaba... help meeeeee pls
 

mini

mini

Tot nizoral

23 Ian 2007, 14:22

stiu si eu ca face minuni prietenul meu avea mari probleme cu cojile (nu se stie de ce iar dermatologii i-au spus ca de la stres) - a folosit Nizoral si cam dupa o sticla a inceput sa isi revina. Trebuie insa musai sa nu mai combini cu alte sampoane.

alex_t

alex_t

Nizoral

17 Ian 2007, 15:05

stiu ca e cel mai eficient in cazuri de genul asta. Mie mi se intampla in perioada in care imi decoloram parul. Prima spalare dupa decolorat era durere, avem niste coji de se vedeau din avion. Probabil din cauza ca pielea capului e si ea afectata de vopsea.

joanna_7

joanna_7

Raspuns pentru No_Name

02 Dec 2006, 21:26

Ce iti pot recomanda sa incerci este un sampon cu colagen de la Herbagen. Produsele de la Herbagen le gasesti si in farmacii si probabil si in plafare. Este un sampon incolor. Prietenul meu facea coji in cap si dupa ce a folosit samponul e mai bine. Sau alt sampon Nizoral, mi se pare. Cel de la Herbagen e mai ieftin, cam 100 de mii.Nizoralul 300 de mii.