Asigurari de viata, pensii private

by: annie
Aveti asa ceva? Ce firme si ce tip de asigurari, pensii recomandati?
 

pensii

pensii

Investitii

11 Oct 2007, 12:56

Pensia privata, asigurarea, planul de economii, programe de studii pentru copii, toate din aceste categorii sunt investitii pe care le realizati pentru SIGURANTA DVS!
Va invit sa vizitati:
http://plusprofit.blogspot.com

alegna

alegna

pensii

06 Aug 2006, 21:05

daca ati primit mai multe oferte de la diferite companii si nu ati luat o decizie sau va intereseaza ofertele celor mai bune societati , putem sta de vorba pentru a gasi impreuna solutia optima problemei d-stra . Aveti nevoie de o consiliere independenta si obiectiva , deoarece alegerea unui program de pensie sau de asigurare de viata nu trebuie sa rezolve comisionul agentului , ci trebuie sa fie adecvat dorintelor d-stra . Pentru detalii , nr. de telefon:

diamica

diamica

pensii private

28 Iun 2006, 11:15

Exista mai multe firme care ofera asemenea sisteme de pensii private. Una dintre ele care imi este cunoscuta si la care am si activat se numeste EPM cu sediul in Bucuresti. Colaboreaza cu soc de asigurari Grawe Romania. Daca va intereseaza mai multe detalii, va pot da un nr de telefon al unei persoane care m-a initializat in acest sistem si de la care puteti afla tot ce va intereseaza. Imi puteti scrie pe adresa de mail: diana_recean@yahoo.com. O zi buna!