CASA DE PENSII....

by: browneyes
Salut !

Am si eu o intrebare, la care sper sa ma "lumineze" macar, cineva.
Este vorba despre tatal unei prietene, pensionar. In 2000 a iesit la pensie, si de atunci pensia nu ii poate recalculata deoarece Casa de Pensii i-a pierdut cartea de munca. Solutia pe care probabil o va spune majoritatea este ca persoana in cauza sa se duca la toate serviciile la care a lucrat (10 la numar :( ) si sa faca rost de adeverinta de la fiecare. Bun , acest lucru poate ca ar fi posibil daca persoana despre care vorbesc nu ar fi destul de in varsta pentru a umbla aiurea , iar sotia nu ar fi imobilizata la pat, neputand fi lasa fara supraveghere.

Intrebarea mea este urmatoarea : in afara de ceea ce am spus mai sus , ce posibilitati mai exista pentru recuperarea cartii de munca, cu atat mai mult cu cat Casa de Pensii este singurul vinovat de pierderea acesteia, lucru care poate fi probat?

Multumesc !
 

elena-maria

elena-maria

casa de pensii

07 Mar 2008, 08:01

1.Persoana in cauza poate trimite cerere pentru eliberarea de adeverinte de la cele 10 locuri de munca prin posta cu confirmare de primire (si in cazul asta se poate urmari timp de 30 zile eliberarea acestor adeverinte)
2.Paralel, reclamatie de unde s-a pierdut cartea de munca, la forumul respectiv.
3. Multa rabdare pentru BIROCRATIA ROMANEASCA.
succes