cetatenia greaca

by: byanka
Ma puteti ajuta cu un sfat?Am un baietel de 8 luni cu un cetatean grec.Am nascut in Romania iar tatal a venit si a recunoscut copilul in fata unui notar public si a unui traducator autorizat.In urma declaratiei sale copilul ii poarta numele.Am contactat consulatul grec pentru a inregistra baietelul meu si in Grecia dar ei mi-au spus ca nu se poate decat daca vin impreuna cu tatal.Nu inteleg de ce nu-mi recunosc declaratia, doar e legalizata?! Tatal copilului e de negasit si nu stiu ce sa mai fac.Am crezut ca daca dovedesc prin acte (certificatul de nastere al copilului si declaratia de paternitate a tatalui) ca unul din descendentii fiului meu e grec, automat si copilul e grec.Stie cineva ce pot face ca sa pot inregistra copilul in Grecia?
Sunt intr-o stare disperata!Nu am servici si locuiesc cu parintii.De cand nu mai stiu nimic de tatal copilului toate lucrurile merg prost.Pur si simplu a disparut.Incerc sa obtin recunoasterea baietelului meu in Grecia ca sa pot cere pensie alimentara.
Fetelor din grecia, daca aveti vreo idee va rog ajutati-ma.Sau poate stie cineva un avocat specializat in legislatia greaca?
 
Nu s-a postat nici o replica.