CIC pana la 3 ani copil cu handicap grav

by: roditrufa
Buna ziua. Ma numesc Rodica si sunt din Campulung, Arges. Ma bucur ca v-am descoperit pentru ca am nevoie de unele informatii.
Am un baietel care va implini pe 4 noiembrie 2 ani, fost prematur gradul patru, cu intarziere in dezvoltare. Am otinut pentru el certificat de handicap grav de la Comisia de copii de la Pitesti, impreuna cu planul de recuperare si am mers la Primarie cu aceste acte pentru prelungirea CIC-ului de la 2 la 3 ani. Acolo ni s-a spus ca avem nevoie de cererea roz de la Pitesti, ca voi primi 340 lei indemnizatie si cam atat. Alte informatii, despre ce avem de facut sau alte acte necesare, nu am primit, impresia mea fiind ca habar nu aveau cei de acolo (sau nu au vrut sa ne spuna ). Acum nu mai stiu ce sa fac si unde sa merg.
Va rog daca se poate sa-mi dati mai multe informatii despre ce am de facut, ce acte mai sunt necesare, unde sa merg pentru ele, cat este indemnizatia (cati bani voi primi pana implineste baiatul 3 ani ) si alte informatii utile.
Va multumesc anticipat
 

kriss81

kriss81

cauta pe google

31 Oct 2007, 12:57

Nu cunosc nici o informatie care te poate ajuta dar cauta pe google, pune acolo orice vrei sa aflii si din aproape in aproape poate o sa gasesti ceva.Multa sanatate baietelului.Pupici.

koumura

koumura

relax

23 Oct 2007, 20:23

Cu acel certificat de handicap mergi la locul tau de munca, unde in urma unei cereri vei primi pana implineste copilul 3 ani suma de 600 lei, iar copilul cei 200 lei pe care-i primea pana acum. Dupa 3 ani faci o cerere la primarie si vei primi si un ajutor de insotitor. Te rog tine-te de recuperare, fiindca iti spun in mod cert ca, copii recupereaza fantastic comparativ cu adultii. Sa nu dezarmezi!