Cum redactez ?

by: coraymma

Va rooog frumos sa ma ajutati cu un model de proces-verbal! Am cumparat o firma si nu vreau sa mai apelez la un avocat, ci doar sa inchei un proce-verbal de predare-primire a banilor, respectiv a bunurilor societatii (am inteles ca are valoare in instanta). De asemenea, vreau sa se precizeze in actul respectiv ca fostii administratori sunt in totalitare responsabili pentru modul in care s-a tinut contabilitatea si declara pe proprie raspundere, cunoscând că falsul în declaraţii constituie infracţiune şi se pedepseşte potrivit legii penale, că nu au credite la banci.

Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc!
 

annyea

annyea

Cesiune

08 Iun 2008, 06:32

Nu puteti prelua o societate decat printr-un contract de cesiune de parti sociale. Se reface actul constitutiv, dati o declaratie pe proprie raspundere, eventual si specimen de semnatura, daca veti fi si administrator.Cesiunea trebuie neaparat anuntata la Registrul Comertului si publicata apoi de catre acestia in Monitorul oficial, altfel toata operatiunea nu produce nici un efect.
In al doilea rand, societatea raspunde pentru toate operatiunile care au avut loc in contabilitate si contracte, in limita capitalului social, nu administatorul sau asociatii cu bunurile proprii. Faptul ca dvs preluati o societate este numai riscul dvs.
Succes!

Benefit Consult
www.infiintari-firma.ro