DIVORTUL

by: catrinar-hrihor
Cum sa treci peste o despartire Orice sfarsit inseamna un nou inceput. Daca tocmai te-ai despartit de persoana iubita, cu siguranta nu esti intr-o perioada prea optimista. Incearca sa iei lucrurile asa cum sunt, sa inveti cat mai mult din aceasta experienta si sa iti pastrezi increderea in tine si in ceilalti. Iata cateva idei ca sa poti trece mai usor peste aceasta perioada.Identifica motivul pentru care v-ati despartit
Pentru a trece cat mai repede peste starea pe care ti-o lasa despartirea de o persoana draga, incearca sa iti fixezi bine in minte de ce anume s-a produs ruptura. Daca vei realiza motivele despartirii, poate iti vei da seama ca intr-adevar ai urmat cursul firesc al lucrurilor. Poti invata foarte multe din orice experienta, asa ca identifica motivele pentru care ati decis sa va despartiti.
Evita sa dai numai vina pe celalalt. Sinceritatea este esentiala. Vei invata din aceasta experienta daca analizezi obiectiv actiunile tale. Vei sti ce greseli sa nu repeti in urmatoarea relatie.
 

cold_as_ice

cold_as_ice

asta

14 Ian 2011, 11:21

cu invatatul din greseli si nerepetarea lor in alta relatie este doar pe jumate adevarata...

tashulina

tashulina

...

26 Nov 2010, 09:26

"Evita sa dai numai vina pe celalalt" ...aici se face cea mai mare greseala!