Ce inseamna o erectie tare....

by: anadumitru
Poate daca barbatii ar avea o erectie mai lunga, ar fi mai bine! Eu sunt dezamagita de fostii mei parteneri! Actualul e okay, tinand cont ca il tine cate 5-6 ore. Motivul? Inainte de a face sex, ia cate o pastiluta rosie (vrx red se numeste). ooofff... numai cand ma gandesc ce tare e.... aproape ca imi vine sa sar pe el chiar acum!
 

electronicguest

electronicguest

Va jucati la "ruleta ruseasca"

12 Nov 2009, 01:37

Cel mai important "organ sexual" al omului este creierul.Creierul are capacitatea sa produca excitatie sexuala, prin mecanisme foarte complexe, fara nici un excitant extern.Excitatia sexuala cuprinde o suma de informatii care se integreaza la nivelul sistemului nervos central.Informatiile sunt apoi prelucrate si are loc eliberarea unor substante (hormoni,feromoni,etc...).Estrogenul,testosteronul,cortizonul,dopamina,prolactina,oxitocina,s.a. sunt cateva din substantele care joaca un rol esential in excitatia sexuala si atrage raspuns complex din partea organismului uman : erectie,penetrare,ejaculare,orgasm,satisfactie sau...invers,inhibare. E destul de complicat sa intram in amanunte medicale.Toate nivelele sunt controlate si se mentine un echilibru. Cert este ca medicina actuala produce o serie de medicamente capabile sa pacaleasca creierul,astfel incat echilibrul intern este distrus, se produc substante in mod nejustificat,unele functii sunt inhibate si altele amplificate in exces. Ca o concluzie va fac cunoscut acest "joc" poate avea urmari catastrofale prin incetarea in mod ireversibil de a se mai produce anumite substante si de aici urmari cu consecinte deosebit de grave.

...

01 Oct 2009, 19:17

Du-te mai si sari pe el acuma, lasa-te de postat prostii.

cliff

cliff

:))))

26 Iul 2009, 03:59

tare chestia cu pastila...probabil...nu ii se scoala?=))

roxet

roxet

tare

20 Iun 2009, 08:59

Fetita cu pastilutele cred ca are ceva la mansarda.Ce indrugi de 5-6 ore,o ai de lemn sa poti andura atata frecare?In alta ordine de idei,inseamna cu nu il iubesti daca i-ti bai joc de el in halul asta.Dece nu faci o "centura" daca vrei atata sex.Esti o mincinoasa perversa sau esti barbat.