Experimente hot
by: anabeau Cat de des sunteti dispuse sa experimentati lucri noi in pat?:)
Daca sunt in limita bunului simt, adica fara sado-maso, jucarii de la sexshop si alte asemenea porcarii, swing, de ce nu?
experimente
Am o lista intreaga de idei iar in limita timpului sper sa ajung sa le experimentez.Am noroc de un sot destupat la minte,intre noi nu sunt secrete, iar in materie de sex ne permitem orice inseamna mormal.
pai foarte des
cred ca in pat trebuie sa fim deschisi la orice. sigur acum, nu as experimenta orice, cu oricune. dar cu partenerul meu cred ca pot merge destul de departe
oricand
imi place sa experimentez, dar, evident, depinde si ce ;)
invitatie
astept propuneri fierbinti la:eueasitu@yahoo.ie
@ira0305
Surprinde-l! Ia tu initiativa, ofera-i o noapte in care tu conduci, n-o sa aiba ce comenta! :)
ce e de facut?
Ce ma fac daca iubitul meu nu prea e dispus sa experimenteze?E cam obisnuit sa facem aceleasi lucruri de fiecare data si daca ii propun ceva mai indraznet...cam stramba din nas.ce e de facut?
:)
incerc si posibilu si imposibilu....sunt dornica de a descoperi pozitii noi si chiar ma simt bine...chiar daca dor sau nu...curiozitatea ma atrage sa experimentez :D
parerea mea:
e ca partenerii raman in pana de ideei cand monotonia incepe sa intervina in relatie.
Lucruri noi in pat...:-? ...mereu apare cate ceva nou cand partenerii de doresc!
..oricand !
..intotdeauna e bine sa incerci sa gasesti lucruri noi de facut ''in pat'' si nu numai.. ci si in relatie.. si e bine sa mai ''condimentezi'' putin viata sexuala cu cate ceva.. dar.. (intotdeauna exista un dar) ce te faci cand.. ramai in pana de idei ?
sex
sincer ador sex si imi pl sa indeplinesc orice fantezie unei tipe fara inhibiti