celule stem

by: ginie_pp
Buna tuturor mamicilor! Ce pareri aveti despre Babystem si recoltarea de celule stem la nastere? Cateva cunostinte din jurul meu au semnat cu ei pentru recoltarea. Eu sunt insarcinata, o sa nasc in luna august si ma gandesc tot mai serios sa apelez la o banca de celule stem pentru a-i asigura viitorul copilului meu. Cred ca o sa apelez la Babystem si as vrea sa stiu cat mai multe pareri. Astept opiniile voastre!
 

ginie_pp

ginie_pp

celule stem

11 Oct 2017, 12:12

Buna tuturor! Eu am nascut-o pe fetita mea Maria acum un an si am ales sa optez pentru recoltarea de celule stem. M-am documentat destul de mult inainte si am cerut mai multe sfaturi. Pana la urma am ales sa colaborez cu cei de la Babystem pentru ca mi s-au parut cei mai profesionisti. M-a influentat si faptul ca sunt in parteneriat cu cei la Seracell, care este una dintre putinele banci de celule stem care au optinut acreditarea GMP. Inainte sa nasc nu cunoastem toate aceste detalii, dar cum spuneam, m-am documentat foarte mult. Serviciile celor de la BabyStem sunt de inalta calitate , asa ca sunt foarte multumita cu alegerea pe care am facut-o.

mari_stefanescu

mari_stefanescu

tot baby stem si eu

07 Aug 2017, 12:47

Buna tuturor! Eu am apelat la Baby Stem acum doi ani, cand l-am nascut pe David. Eram sceptica si recunosc ca mai mult din cauza banilor, e destul de costisitor procedeul, dar merita! Au multe optiuni de plata. Inca de la prima convorbire cei de la Baby Stem m-au convins. Plus ca am vazut ca multe vedete au apelat la ei. Sunt transparenti si seriosi. De tratamentele naturiste nu stiu ce sa zic.