Ajutor!!!!

by: princess_mariuska
Am o problema imi rod unghiile si nu pot sa ma las de acest obicei.Imi doresc unghii mari dar nu reusesc.Imi rod unghiile mai ales atunci cand sunt nervoasa.Vreau si eu sfaturi va rog.
 

clauditza_kissez

clauditza_kissez

stiu cum e

20 Aug 2008, 15:25

intreab la magazin orice vanzatoare de un tratament pt unghii cu gust neplacut...eu mi-am luat un astfel de tratament de la magazin se numeste lacul classics culmea e ca am dat pa tratament 3 lei ...are un gust neplacut si te vei lasa sigur de sportu asta cu rosul unghiutzelor...poop

sabina-ina

sabina-ina

solutie

22 Iul 2007, 18:14

si eu imi rodeam unghiile cand am fost adolscenta. Solutie: in momentul cand esti nervoasa incearca sa faci altceva cu mainile, gen, incearca sa strangi ceva in mana o mingiuta de guma sau sa faci exercitiul cu bilotele chinezesti. Daca nu ai asa ceva atunci gasste un punt fix la care sa te poti uita si neaparat incearca sa determini sa te si concntrezi asupra a ce privesi si vei vedea cum gandurile tale de stres si nervozitate se calmeaza.
O alta treaba importanta: dati unghiile cu cateva straturi de tratament de unghii si lac de unghii, astfel ti se va forma un gust urat in gura pe care vei incepe sa nu-l suferi.
Aetentie: nu uita sa incpi sa iti studiezi comportamentul propriu in timpul stresului de parca ai fi o alta persoana, exterioara tie!Gandeste-te oare altii cum te vad! Eu asa am scapat(cu ultiul sfat, am inceput sa vreau sa fiu altfel!De tne depinde!)
Bafta!

anuta30

anuta30

Raspuns "Ajutor!!!!"

05 Iul 2007, 09:27

Sunt in aceeasi situatie, dar maine merg la salon si imi pun unghii false din gel. :)