epilare

by: yadirra_rica
Sal!Vreau sa va intrb si eu ceva:cine se epileaza maini?Ca as vrea sa ma epilez da nu indraznesc ca ma gandesc ca-mi va creste repede si mai des.Am nevoie de sfaturile voastre!A am uita sa va spun ca pe picioare ma epilez cu aparatul de epilat , sa incerc si pe maini?
 

madalinastr

madalinastr

Ceara rece

05 Sep 2008, 12:51

Eu zic sa nu incerci epilatorul ca risti sa creasca multe fire de par in piele...Cel mai bine mergi la un salon unde se foloseste ceara rece...Incepe sa se simta cam intr-o saptamana...Dar merita...Si crede-ma ca o sa-ti placa

monita

monita

eu folosesc epilatorul

04 Oct 2007, 17:34

Aveam foarte mult par pe maini si era foarte inestetic. Pentru epilare in general, folosesc epilatorul. Asa k mi-am luat inima in dinti si m-am epilat si pe maini. Acum sunt foarte multumita de rezultate. Parul creste destul de greu (pe maini ma epilez cam la o saptamana jumatate), iar bratele mele arata mult mai bine. Trebuie sa-ti mai spun k o sa te doara putin la inceput, insa nu rau, iar cu timpul n-o sa mai simti nik.

raluk

raluk

Decolorare

31 Iul 2005, 01:39

Poti incerca sa te decolorezi cu Blondeepil sau Karaver spre exemplu, se va face dupa 2-3 aplicari ale decolorantului blond si daca stai un pic si la soare va arata bine, nu va mai fi inestetic deloc. Daca vrei sa scapi de el: NU TE RADE! Cea mia buna este epilarea cu ceara , dureaza mai mult decat aparatul si ai sanse mai mici sa iti creasca fire pe sub piele, fire care stii probabil ce urat arata si ce batai de cap dau. Incearca la salonul de cosmetica epilarea cu ceara de unica folosinta, sau la propriul domiciliu epilarea cu benzile Veet, de pilda.

liana_catalin

liana_catalin

orice numai sa nu folosesti lama de ras

30 Iun 2005, 09:00

cred ca diferentza dintre epilator si ceara este ca ceara iti afecteaza pielea mai mult. efectul se pare a fi tot acelasi. din nefericire parul tot creste....de capul lui. cu epilatorul poate fii mult mai dureros. eu am incercat de exemplu axial si am cam gresit....a fost foarte crunt.