Mamici celebre
Menopauza si celebritateaBuna, eu am 56 de ani sunt la menopauza si ma confrunt cu infectiile urinare. Pentru asta iau Uriprev, insa am probleme si cu pielea, nu stiu cum feme... | 1 mesaje |
Cumpar Humira sau EmbrelCumpar Enbrel si Humira (cutii si fiole)Cumpar cu diverse termene de valabilititate.Cumpar si cutii care se prezinta intr-o conditie proasta.Cer si of... | 0 mesaje |
CUMPAR NEULASTA . .CUMPAR NEULASTA . . | 4 mesaje |
Inspira-te din stilul impecabil al lui Audrey Hepburn!n mUn model minunat dragele mele de femeie frumoasa cu cele mai ireprosabile stiluri vestimentare!http://talis.ro/blog/inspira-te-din-stilul-impecabil-al... | 0 mesaje |
Heidi KlumMa uitam aseara pe niste imagini cu Heidi Klum si cei 4 copii ai ei. Eu nu imi pot inchipui cum o femeie care a nascut de 4 ori poate sa arate atat de... | 2 mesaje |
Sarah Jessica Parker - mama de gemeniCe parere aveti de ceea ce a facut Sarah? | 1 mesaje |
Ce parere aveti despre scandalul Mihaela Radulescu- Elan?Vi se pare corect ce i se intampla copilului in aceasta perioada? | 1 mesaje |
Cea mai trendy gravidaCred ca cea mai trendy gravida din Romania este Corina. Nu stiu cum reuseste sa aiba atata stil cu butica. Eu stiu ca ma enervam cumplit cand trebuia ... | 4 mesaje |