A murit Michael Jackson

by: moderator

Te-a inspirat muzica lui?
 

mada_madushka

mada_madushka

poate

04 Iul 2009, 13:05

si poate ca moartea lui ne va convinge ca trebuie sa luptam pt ceea ce e cu adevarat important..pt binele lumii..pt binele nostru..impotriva a tot ce e rau..

mada_madushka

mada_madushka

mel mea preferata

04 Iul 2009, 13:03

melodia care imi place cel mai mult este smooth criminal iar videoclipul cel mai dragut mi se pare a fi cel de la melodia earth song....mai sunt si dirty diana,bad,thriller,heal the world,black and white,earth song,you rock my world si multe multe altele..si cele cu paul mccartney..toate melodiile lui sunt superbe pt ca era talentat..

mada_madushka

mada_madushka

no titile

04 Iul 2009, 12:59

sunt de acord cu pisi..si de unde stii tu domnisoara ca nu i-a fost luata apararea atunci cand era acuzat de pedofilie?..ar trebui sa-ti dai seama si singura ca fanii au fost mereu alaturi de el indiferent ce s-a spus despre el..pt ca a fost un copil care nu s-a maturizat niciodata..un om remarcabil care mereu si-a plecat privirea spre micutii orfani,spre copiii pe care i-a iubit enorm si pt asta in loc sa fie apreciat a fost criticat si acuzat pe nedrept..si acum incepe sa iasa la iveala adevarul chiar si pt presa careia nu i-a pasat niciodata de sentimentele lui si nu l-au respectat..pt ca daca eu as fi fost in locul lui nu as fi rezistat cat a rezistat el..a fost un mare om si toti ar trebui sa accepte acest lucru..si cred ca prin faptul ca acum i se asculta muzica cum se asculta acum 25 ani il face fericit..oricunde ar fi acum..R.I.P. michael..

pisi

pisi

...

26 Iun 2009, 12:20

Michael Jackson - Human Nature
http://www.youtube.com/watch?v=6BlKDXmdiUQ

pisi

pisi

MICHAEL JACKSON

26 Iun 2009, 12:17

va trai vesnic prin muzica sa! Sa fim fericiti ca am avut ocazia de a fi contemporani cu un geniu al muzicii, ca am avut ocazia de a trai emotii deosebite ascultandu-i melodiile, ca l-am sprijinit si am fost alaturi de el, chiar si cand a trecut prin momente grele.

In inima mea va exista intotdeauna un loc rezervat celui ce a fost si va ramane REGELE muzicii pop: Michael Jackson!

Rest in peace, Michael! Nu te vom uita niciodata!

pisi

pisi

sweetheart,

26 Iun 2009, 12:14

cred ca ai vorbit cand ar fi fost momentul sa taci. daca tu nu impartasesti durerilor fanilor adevarati, e problema ta, dar nu ne pune pe noi, cei ce ii iubim muzica si l-am admirat din inima, la zid.