Beyonce cu par la subrat

by: miaunella
[url="http://www.gossipstreet.info/nggallery/post/beyonce-has-hairy-armpits/page/159"][img]http://www.gossipstreet.info/wp-content/gallery/beyonce-has-hairy-armpits/thumbs/thumbs_beyonce-has-hairy-armpits.jpg[/img][/url] -> [url="http://www.gossipstreet.info/nggallery/post/beyonce-has-hairy-armpits/page/158"][img]http://www.gossipstreet.info/wp-content/gallery/beyonce-has-hairy-armpits/thumbs/thumbs_beyonce-has-hairy-armpits2.jpg[/img][/url]
 

beyonce a fost comparata cu janet jackson

29 Ian 2009, 08:04

Beyonce a sarit in sus ca e comparata cu cei din familia jackson, a tinut sa precizeze ca ea este dintr-o familie instarita, a fost educata la scoli private, a trait pe picior mare, iar parintii ei nu au 'folosit-o' ca sa isi poata duce zilele ... auch! Janet a primit o intepatura zdravana.
Nu am inteles de ce Beyonce isi schimba numele in Sasha ... mi se pare caraghios, la fel cu Prince si-a schimbat numele de scena intr-un semn, pe care habar nu am sa il interpretez !!

hooverphonic

hooverphonic

Beyonce

04 Ian 2009, 22:45

ce scarbos , fuck ... nu i-o fi fost rusine sa iasa asa din casa , mai ales cand stii ca vin toti sa te fotografieze ... banuiesc ca era la un eveniment monden ... pff ... dezamagire cu Beyonce asta :)

miaunella

miaunella

beyonce

07 Dec 2008, 13:25

Nu a mers sa dau edit
http://www.gossipstreet.info/nggallery/post/beyonce-has-hairy-armpits/page/158

http://www.gossipstreet.info/nggallery/post/beyonce-has-hairy-armpits/page/159