Britney si paparazzi

by: monita
Tot citesc in ziare cum Britney Spears innebuneste usor usor. Ceea ce nu e departe de adevar. Dar, nu credeti si ca paparazzi exagereaza si ajuta la starea ei actuala. Nu demult am citit un titlu dintr-un ziar american: "Britney esti murdara si ratata!" Pai eu daca tot m-ar hartui cineva asa constant, as fi cedat de mult. Voi ce credeti?
 

pisi

pisi

Ariana,

19 Oct 2007, 19:33

cat timp sunt necunoscuti,viitoarele vedete iubesc fotografii,cand devin cunoscuti,acele vedete incep sa-i urasca pe fotografi.
Mie mi se pare normal sa plateasca si aceste vedete un pret al celebritatii,caci prea le-ar avea pe toate...

Pe mine ma amuza uneori la ce tertipuri recurg ca sa-si faca publicitate aceste vedete. Deunazi o pseudocantareata declara in presa sus si tare ca si-a facut tatuaj intim,alta vedeta coboara cu picioarele larg desfacute din auto si peste noapte devine vedeta,altele lanseaza zvonul ca ar fi gravide,taman in preajma de a-si lansa un film sau album,ca apoi stirea sa fie dezmintita cu surle si trambite etc etc.

Sincer,uneori sunt penibili,si pe bune acum,de ce nu auzi de o Norah Jones implicata in scandaluri sau de Cate Blanchett ca ar fi facut vreo traznaie,si exemplele ar putea continua. Raspunsul e simplu: pt ca nu se isca scandal daca iti sti limitele,daca ai bun simt,daca esti moderat,daca esti discret.
Toate celebritatile acestea in jurul carora se isca tot felul de scandaluri o cauta cu lumanarea,parerea mea.
Deci,orice scandal are si un sambure de adevar.

pisi

pisi

Despartirea

15 Oct 2007, 17:01

Si eu cred ca Britney a luat-o jos pe panta dupa ce s-a despartit de Justin,de atunci a facut aproape numai traznai,cam de pe atunci sa se schimbe ea in rau.

Desigur ca si paparazzii nu i-au facut viata tocmai usoara,dar nu ei au luat deciziile pe care le-a luat ea.
Pentru deciziile ei,ea singura e raspunzatoare.

misam

misam

Britney nu mai este ce a fost

15 Oct 2007, 11:20

Cand s-a lansat Britney eram o mare fana a ei dar shimbarile ei in rau din ultimii ani m-au dezamagit.Cred ca singura cauza care a dus-o la decadere a fost lipsa de dragoste.Trist pt ca este frumoasa si tanara si mama a 2 copii.