Britney

by: pisi
Ati auzit ultimele noutati despre Britney Spears?
Se pare ca o ia la vale urat de tot...
 

cioco_bocco

cioco_bocco

asa ca ultima stire

10 Aug 2007, 16:30

Scandalul dintrwe Britney Spears si mama ei atinge noi cote dupa ce vedeta ar fi acuzat-o pe Lynne ca a avut o aventura cu Kevin Federline in timp ce acesta era barbatul ei.

Potrivit revistei “Star” in timp ce se certa cu mama ei, cantareata i-ar fi reprosat ca s-a culcat cu sotul ei, doar ca sa o raneasca. Apropiatii vedetei spun ca Britney si-a pierdut controlul total si nu si-a dat seama cat de “penibila” este.

Conflcitul dintre cantareata si mama ei dateaza de mai mult timp. Britney o acuza pe Lynne ca a internat-o cu forta la reabilitare la inceputul anului si a cerut tribunalului un ordin de restrictie impotriva acesteia.

In razboiul pentru tutela celor doi copii ai lui Britney si Kevin, mama cantaretei este de partea fostului sau ginere, ceea ce a infuriat-o si mai mult pe Spears.

pisi

pisi

Da,e pacat

02 Aug 2007, 11:34

Pacat ca un om tanar care avea o cariera de vis,a putut decade in halul asta.
Acum mai mult de o saptamana niste jurnalisti de la o revista mondena au ramas socati de comportamentul lui Britney in timpul interviului cu ei.
Deci,ceea ce am citit pe net despre conditiile in care a avut loc interviul si comportamentul lui Britney,m-a socat.
Poate ca a fost prea tanara atunci cand a avut parte de succese dupa succese,poate ca statutul de vedeta i s-a ridicat la cap,poate ca dezamagirile in dragoste au facut-o sa devina ceea ce este acum,nu stiu,in orice caz,este dureros sa vezi un om care se afla candva undeva sus decazand intr-un asemenea hal.
Sa speram ca va gasi de undeva puterea sa-si revina,macar de dragul celor doi copii(desi se pare ca al treilea e pe drum,iar tipa nu stie cine e tatal).
Trist.

cioco_bocco

cioco_bocco

imi este mila

01 Aug 2007, 21:06

oki..cand eram mica o adoram,,,fan .insa acuma e total pe dinafara am auzi ca ar asteta iara un copil..vad ca ea ii face pe banda rulanta..incearca sa si revina am vazut o cu peruca mai aranjata,,,insa nu cred ca va reusi..mi e mila de ea..sincer e atat de tanara..bine si mie mila si de copii ei..nu stiu cat de mama exemplara este pentru ei....viata ei a luat o intorsatura urata si cred ca nu mai stie sa iasa