Campania electorala

by: aim91
Nu stiu cati dintre voi v-ati uitat la TVR1 in aceasta seara, dar la o intrebare despre cum s-ar putea reda agriculturii uriasele terenuri agricole nefolosite, candidatul PDL la functia de premier, Theodor Stolojan, a declarat ca nu au decat sa cumpere terenurile la un pret corect.

Fiind vorba de niste suprafete masive de teren, va puteti da seama ca este vorba despre specularea preturilor terenurilor si ca proprietarii lor sunt mari afaceristi. Toate aceste suprafete intinse de pamant, vor fi cumparate din bugetul statului, respectiv din buzunarul saracului. Scopul unui grup de interese a fost dat pe fata, cel mai probabil este vorba despre un grup de oameni, care prin prieteni sau rude, au cumparat aceste terenuri. Indiferent de situatie, cred ca aceasta solutie este anti-economica. Toate masurile propuse de catre PDL sunt anti-sociale si nu corespund intereselor cetateanului de rand.

In aceasta aparitie televizata, Stolojan mi se pare foarte arogant, needucat si nu in ultimul rand demagogic.

PS: pentru viitorul meu, nu votati PDL! Asa va spun eu, Fan-Geoana!
 

aim91

aim91

poate

03 Dec 2008, 15:11

Primul comunist a fost Iisus... In crestinism apar primele idei scocialiste.
Dar altfel, toti au fost comunisti, fie ei membri PDL, PNL sau PSD, acestia fac parte din vechea garda... din unicul Partid Comunist!
PSD nu se considera continuatorul Partidului Comunist, ci al socialismului interbelic intruchipat in PSDR creat in 1910.