by: alexandras "Vânatul a cÄzut în ferma mea! Este al meu!", strigÄ fermierul. ÃnsÄ orÄÅeanul nu se lasÄ mai prejos: "Dar eu l-am împuÅcat! DaÅ£i-mi-l înapoi!", rÄspunde el. "Prea bine, atunci. DacÄ vrei sÄ Ã®Å£i iei înapoi fazanul, va trebui sÄ jucÄm «ţÄrÄneasca»", a continuat Å£Äranul. "Ce e asta?", întreabÄ orÄÅeanul. "Ei bine, îţi voi da un Åut între picioare, iar apoi va fi rândul tÄu sÄ Ã®mi tragi un Åut. Acela care va Å£ipa mai puÅ£in va câÅtiga fazanul", explicÄ Å£Äranul. OrÄÅeanul acceptÄ Åi ia poziÅ£ia necesarÄ. Å¢Äranul îÅi ia elan Åi îi trage un Åut nÄprasnic între picioare. VânÄtorul se prÄbuÅeÅte Åi se zbate de durere. DupÄ 20 de minute, el reuÅeÅte cu greu sÄ se ridice în picioare, sperând sÄ Ã®Åi ia revanÅa, însÄ Å£Äranul îl opreÅte spunându-i: "Gata, ai câÅtigat. RenunÅ£. PoÅ£i sÄ Ã®Å£i iei fazanul".
tashulina
Banc super haios
09 Nov 2009, 12:58
Melcul fugea prin padure ca dementul si se intalneste cu ursu:
- Melcule, de ce fugi ma?
-Ba, a venit DNA-ul prin padure si aresteaza tot!
- Pai ce treaba ai tu cu DNA-ul, ma?
- Pai io casa, nevastamea casa, fimiu casa, de unde atatia bani?
Pleaca melcul,si dupa cinci minute fuge si ursu care se intalneste cu strutu:
- De ce fugi, bai ursule?
- Ba, a venit DNA-ul prin padure si aresteaza tot!
- Pai io blana , nevastamea blana , fimiu blana, de unde atatia bani?
Pleaca ursul,si dupa cateva minute fuge si strutul,care se intalneste cu maimuta:
- De ce fugi, strutule?
- Pai io traiesc pa picior mare, nevastamea pa picior mare, fimiu pa picior mare,de unde atatia bani?
Fuge strutul si dupa cateva minute fuge si maimuta.dupa 50 metri sa opreste maimuta si zice:
-Ba, ce sa-mi faca mie DNA-ul ma ca io sunt in curu` gol, nevastamea in curu gol, fimiu in curu gol!
Banc super haios
Melcul fugea prin padure ca dementul si se intalneste cu ursu:
- Melcule, de ce fugi ma?
-Ba, a venit DNA-ul prin padure si aresteaza tot!
- Pai io casa, nevastamea casa, fimiu casa, de unde atatia bani?
Pleaca melcul,si dupa cinci minute fuge si ursu care se intalneste cu strutu:
- De ce fugi, bai ursule?
- Pai io blana , nevastamea blana , fimiu blana, de unde atatia bani?
Pleaca ursul,si dupa cateva minute fuge si strutul,care se intalneste cu maimuta:
- De ce fugi, strutule?
- Pai io traiesc pa picior mare, nevastamea pa picior mare, fimiu pa picior mare,de unde atatia bani?
Fuge strutul si dupa cateva minute fuge si maimuta.dupa 50 metri sa opreste maimuta si zice:
-Ba, ce sa-mi faca mie DNA-ul ma ca io sunt in curu` gol, nevastamea in curu gol, fimiu in curu gol!