cum viata e nedreapta cu unii

by: pinky
eu inca sunt socata de vestea mortii laurei stoica si a iubitului ei! cum se poate sa fie viata asa de nedreapta cu ea??? cand era in sfarsit fericita si, above all, insarcinata, cum sa moara? si intr-un accident stupid in care nu a fost vina ei! mi se pare extraordinar de nedrept!
 

doe

doe

sper ca nu veti arunca cu ceva in mine...

15 Mar 2006, 08:39

Este ingrozitor ce sa intamplat.
Dar sa nu uitam ca toti suntem datori cu o moarte.
A spus un mare intelept "fiecare are propria inteligenta"!
Va rog sa nu va suparati,asta e parerea mea.

pinky

pinky

:(

13 Mar 2006, 19:19

eu nu cred in viata de apoi! si nici nu vreau! numai ideea de viata vesnica si deja mi se pare ceva atat de trist, de plictisitor! iar viata celor 4 cred ca ar fi fost mult mai buna aici! life is very unfair cateodata!

ella_elijah

ella_elijah

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 Mar 2006, 21:50

Asta ca sa vedem cu totii cat de repede s poate stinge cineva! Azi a fost Laura, maine pot sa fiu eu, poimaine... tu! 4 dintr-o lovitura si nu zic asta la misto, au murit 4 oameni intr-un accident stupid!!!Laura, logodnicul ei, the unborn child si soferul de papuc!!Acum noi nu avem de unde sa stim daca viata a fost sau nu nedreapta cu ei, poate pe cealalta lume o sa aiba parte de tot ce nu aveau sa aiba aici!!Nu avem dreptul sa intrebam "acolo Sus" 'de ce?', putem doar sa credem in ingeri si intr-o viata mai buna!!Cu lacrimi in ochi am scris....

pisi

pisi

Am citit stirea de n ori

10 Mar 2006, 21:37

si tot nu puteam crede ca Laura Stoica a murit !
Mi se pare ingrozitor ceea ce s-a intamplat ...
Era atat de tanara, avea toata viata inainte, d-abia se casatorise, era si un copil pe drum, si sa mori asa , nu stiu, nu-mi gasesc cuvintele !
Cineva imi spunea legat de moartea ei, si de viata si moarte , in general : " Vezi, asa e viata, azi esti, maine nu stii... daca mai existi ! " Trist, dar adevarat !
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !