Nou-nascutul
Recomandari petrecere botez in Radauti?Buna, Vreau sa organizez o mica petrecere pentru fetita mea. Locuiesc in Radauti, deci mi-ar placea sa gasesc un restaurant aici. Am gasit cateva deta... | 0 mesaje | |
Recomandari petrecere botez in Radauti?Buna, Vreau sa organizez o mica petrecere pentru fetita mea. Locuiesc in Radauti, deci mi-ar placea sa gasesc un restaurant aici. Am gasit cateva deta... | 0 mesaje | |
Picaturi de nas si pentru bebelusi si pentru gravideLa nou nascuti si bebelusi, nasul infundat este cauzat cel mai frecvent de prezenta de secretii la nivelul foselor nazale. Bebelusii in primele luni d... | 0 mesaje | |
Oferta de imprumut pentru romaniCredit oferta împrumut serios si rapid de la 2000 la 10.000.000 de euro fiecare persoana serioasa. E-mail: laura.dragutza102@gmail.com | 0 mesaje | |
celule stemBuna! Eu cand am nascut-o pe fetita mea, Stefania, am recoltat si celule stem si am apelat la seviciile celor de la Babystem. M-am documentat foarte ... | 1 mesaje | |
CUMPAR TASIGNA. .CUMPAR TASIGNA. . | 4 mesaje | |
Ce produse folositi pentru stimularea lactatiei?Buna,As dori sa stiu ce produse naturale folositi pentru a stimula lactatia. De ceva timp (1 luna) fetita mea mananca mai mult si am constatat ca nu a... | 3 mesaje | |
Sapun bebelusiFetelor, voi ce produse folositi pentru cei mici? Eu imi spal fetita cu sapunul cu galbenele de la Weleda, si vreau sa spun ca imi catifeleaza pana si... | 2 mesaje | |
Baita bebelusBuna,A incercat cineva Bephantol gel la baita? Crema de la ei o folosesc si chiar da rezultate in cazul iritatiilor. Acum mi-a recomandat pediatrul si... | 2 mesaje | |
Varsta maxima alaptare?Buna,Poate cineva sa-mi spuna care este varsta maxima, la care chiar daca mai ai lapte ar fi totusi sanatos sa intrerupi alaptarea. Am auzit cazuri de... | 3 mesaje | |
nasa de botezbuna,o prietena tocmai m-a rugat sa ii botez(impreuna cu prietenul meu) baietelul si am mari dileme:-daca noi nu suntem casatoriti(cinunati) cum trebu... | 2 mesaje | |
Cat de fragil este un nou-nascut?Stim cu totii ca un nou-nascut este fragil, mai ales zona capului si a gatului si ca nu isi poate tine singur capsorul pana la 2 luni. Insa la ce vars... | 1 mesaje | |
Ce cadou poti duce unei mamici si bebelusului care tocmai a venit pe lume?Aveti vreo sugestie de cadouri pentru proaspete mamici si pentru bebelusi? Treaba face ca in weekend sunt invitata la o colega care a nascut recent si... | 10 mesaje | |
raul de dimineatabuna,sunt in a6a sapt de sarcina si imi este foarte rau dimineata cand ma trezesc pana la pranz.as dori daca stie cineva ce as putea lua ca sa nu imi ... | 5 mesaje | |
pentru focusBunÄ mÄmicilor din BucureÅti, cine vrea sÄ participe la o discuÅ£ie de grup (focus), unde participÄ mai multe mÄmicii, sunt niÅte discuÅ£ii int... | 2 mesaje | |
Ofer Gratis!Salutare tuturor!Sub sloganul "de la lume adunate si inapoi la lume date" vreau sa ofer tuturor mamicilor cateva carticele in varianta on-line despre ... | 1 mesaje | |
un mic ajutorsuntem un cuplu tanar cu o situatie materiala modesta,locuim cu chirie si doar sotul meu lucreaza.Avem un ingeras ce ne lumineaza viata,de 3 lunite fe... | 1 mesaje | |
colici la nou-nascutipentru tratarea cu succes a colicilor la nou-nascuti va recomand Infacol,pentru mai multe relatii nu ezitati sa ma contactati. | 1 mesaje | |
Scor apgar!Stie cineva pe ce criteriu se dau notele apgar? E vorba doar de cat de tare tipa..kg sau lungime...?? | 1 mesaje | |
PETITIE ON LINE - LEGEA MAMELORMamicile de azi si cele de maine au conceput petitia de mai jos: http://www.petitieonline.ro/petitie-p62062041.html Semnati si dati mai departe!Maine ... | 2 mesaje | |
Fe si Ca la bebelusiImi puteti spune cum ati administrat voi cele doua si de la cate luni? | 2 mesaje | |
Se amana aplicarea legii cu indemnizatie 85%Dragele mele. Sunt o mamica de trei baieti. Cel mic are 4 luni. Ministrul muncii a declarat ca nu vor aplica de la 1 ianuarie legea cu indemnizatie 85... | 1 mesaje | |
cine poate sa ma ajutecu sugestii?sora-mea e aproape sa nasca si e foarte confuza...ce nume sa ii puna baietelului ei? cauta un nume mai ciudat..nu fparte intalnit..ne puteti ajuta? | 10 mesaje | |
Care este varsta cea mai potrivita pentru a avea un copil?sunt prea tanara la 21 de ani pentru a avea un copil? stiu ca unii spun ca s-ar putea sa-mi pierd tineretea, insa imi doresc mult unul..o fetita mai e... | 1 mesaje | |
Cum se vindeca nou nascutul de colici?sau de dureri de burtica? ce ceaiuri se folosesc? | 1 mesaje | |
pimul copil - multe temeriImi amintesc cand am venit acasa cu bebe din maternitate. Nu stiam absolut nimic despre cum se ingrijeste un copil. Citisem mult inainte, carti, artic... | 5 mesaje |