Ce produse folositi pentru stimularea lactatiei?

by: elena_b
Buna,

As dori sa stiu ce produse naturale folositi pentru a stimula lactatia. De ceva timp (1 luna) fetita mea mananca mai mult si am constatat ca nu am destul lapte. Am incercat cu ceaiuri de anason, fenicul, dar nu pot spune ca am mai abundent lapte. Voi ce ati incercat?
 

hidratare

21 Sep 2012, 19:39

Eu am incercat sa iau pastile de fenugreek, dar m-au balonat asa de tare ca a trebuit sa renunt la ele. Dupa nastere am baut multa apa si am mancat bine, cu toate astea daca nu reuseam sa dorm 3 ore consecutive intr-o zi produceam f putin lapte. Oricum vad ca tu ai gasit deja o solutie, sper sa iti foloseasca si sa alaptezi cat mai mult timp.

elena_b

elena_b

stimulare lactatie

21 Sep 2012, 10:22

Am inceput sa iau Lacto+. Cred ca e nou l-am gasit la Plafar, de doua zile il iau si se observa diferenta. E ca un ceai concentrat, il pun in apa si il beau. Apropos de bere, nu m-as risca sa incerc asa ceva, paote fara alcool, dar nici aia nu e buna pentru ca are acid. Multumesc pentru sfat oricum. :)

catch_me

catch_me

stimularea lactatiei

19 Sep 2012, 10:06

Un obicei bun il reprezinta bautul unui pahar cu apa in timp ce alaptezi ( te va ajuta sa-ti refaci cantitatea de fluide pierdute). Berea mai era recomandata pentru stimularea lactatiei....