de ce e atat de greu sa-ti faci prieteni

by: sonik
In ziua de azi mai ales aici in Romania mie personal imi este fuarte greu sa-mi fac prieteni.Am fost atat de dezamagita de prietenele pe care le-am avut, in niciuna nu puteam sa am incredere, pentru ca apruape tuate se dadeau la prietenii mei. Nu inteleg ce avem noi femeile de suntem asa, de ce trebuie sa ne intereseze mereu barbatul alteia , daca alta are un barbat care este cu 1% mai bun gata tabara pe el.
Eu sincer de cand am fost patita nu mai am incredere si pot sa spun ca m-am izolat .
Sotului meu nu ii vine sa creada ca sunt asa , fiinca dupa parerea lui sunt o persoana fuarte sociabila , de exemplu cand am plecat in tara lui am fuarte multe prietene.
Am ajuns sa cred ca noi romanii suntem o natie aparte, nu mai suntem capabili sa fim lipsiti de invidie si de marea curiozitate pe care o avem.
 

keepdreaming

keepdreaming

hellooo

01 Mai 2008, 23:25

e bine totusi k voi a-ti aveti prietene dar eu nu mai am nimic fetele cu care vorbeam odata si-au croit alte drumuri, si knd eram mik aveam cucine s aies la aer acum stau numai in ksa m-am izolat si nush ce s amai fac. sa-mi raspunda si mie cineva cum sa fac si cu ce sa incep ca sa pot si eu sa am nu prietene ci amice cu care sa-mi petrec timpul liber ?

eliana202001

eliana202001

RE: de ce e atat de greu sa-ti faci prieteni

18 Feb 2005, 17:30

Adevar e ..o prietena care ti a gresit..deja stii la ce sa te astepti din partea ei ..si stii cum sa te aperi..pastreaz o langa tine..poate ca are si ea meritele ei(altele) pentru a se numi prietena.Eu mi le am pastrat pe cele vechi..stiu cum sa le ""manuiesc"" despre prietenie fara suparare?Am doar una adevarata ..si pe buna dreptate nu m -a dezamagit nicodata , din nici un punct de vedere.Incredibil dar adevarat!

gotigoust

gotigoust

RE: de ce e atat de greu sa-ti faci prieteni

13 Dec 2004, 13:05

Cateodata gresesc iertandu-le dar m-am obisnuit cu ele (trei la numar)si incerc sa ma feresc de situatii care ar degenera.Le cunosc poftele iar eu fac tot posibilul sa nu le dau motive sa pofteasca la ce este al meu!

gotigoust

gotigoust

RE: de ce e atat de greu sa-ti faci prieteni

13 Dec 2004, 13:02

Si mie imi este greu sa-mi fac noi prietene.Le pastrez pe cele vechi chiar daca am fost dezamagita de ele.

girasole

girasole

RE: de ce e atat de greu sa-ti faci prieteni

03 Dec 2004, 17:00

In cazul tau ar fi mai recomandat sa va imprieteniti cu cupluri deja formate... asa poti "impaca si capra si varza" :) in timp ce baietii se delecteaza cu un meci...tu bàrfesti( despre "moda" binentzeles:) cu Ea. NU zic ca femeile singure sunt rele, dar vezi tu..ele au alte prioritati. NUmai bine!