Am nevoie de idei de cadou pentru iubitul meu

by: raluk
I-am luat deja toate chestiile clasice gen ceas, pulovar, etc. As vrea sa ii cumpar ceva mai trasnit, mai interesant. Ceva idei?
 

eva31

eva31

De exemplu......

01 Apr 2011, 03:23

.... o lenjerie intima traznet, pusa pe un ambalaj ``original``, de exemplu pe tine? Sau niste chestii din alea interesante, ca de exemplu uleiuri cu arome exotice si lumanarele parfumate. Ar aprecia mai mult ``cadoul`` chiar daca poate fi folosit la anumite ore si doar in dormitor.

andrei_pro_one

andrei_pro_one

idei de cadou

24 Aug 2010, 16:56

poti sa incerci un ceas sau o curea deosebita. sau poti sa incerci un costum deosebit... pentru idei de costume ( unele dintre ele chiar hazlii ) poti accesa: Costume carnaval adulti

geaninab

geaninab

:)

21 Ian 2009, 15:13

Depinde pentru ce ocazie. Pentru Valentine's Day, daca iti poti permite, ar merge o zi la masaj & sauna & piscina pentru amandoi.Ca totusi, Valentine's Day e ziua ambilor indragostiti :D
Daca e pentru ziua lui, pur si simplu organizeaza-i o petrecere surpriza la care ai grija sa-i fie alaturi toti prietenii lui cu care el se simte bine. Cred ca asta face mai mult decat orice cadou material.

riana_look

riana_look

un cadou...pentru iubitul tau

10 Nov 2008, 08:04

trimite-i un mail si spune-i cat de mult il iubesti !

monique25

monique25

cadou

30 Ian 2006, 17:55

o data cu Sf Valentine, ai putea sa-i faci si lui un cadou, dar totodata ai putea sa iti faci si tie.
Te gandesti la ceva trasnit, gandeste pana la capat, de ce nu incerci sa intri intr-un sex shop si acolo o sa iti vina o groaza de idei. Incearca si tine-ma la curent. Sunt convinsa ca o sa-i placa, asta daca aveti o relatie destul de serioasa si nu mai sunteti atat de pudici.