am nevoie de o parere!

by: lodi
Buna!Sant intr-o mare dilema,astept niste raspunsuri de la voi pt. ca singura nu gasesc raspunsul.Am iesit dintr-o relatie de aroximativ 1an jum.Atatea minciuni,inselatul increderii dupa o casnicie de 15 ani in care am facut compromisuri,am lasat de la mine cat am putut si nu am fost apreciata,am muncit si am tras mai mult pt.casa.Si pt.ce?Nu a folosit la nimic!Amanta merita totul!Aintrebarea mea este:mai pot iubi dupa asa o dezamagire,mai pot avea incredere in cineva?Eu simt ca nu,nu mai ma intereseaza nimeni,nu mai vreau pe nimeni,nu mai am incredere in nimeni!Cum sa lasi o relatie de 15 ani pt o p.......a?Ne-am luat de copii,am facut totul impreuna de la zero.....Sper sa plateasca intr-o zi pt tot!
 

eva31

eva31

Cred ca ai o mare problema psihica

03 Apr 2011, 02:05

In primul rand, in toti acesti 15 ani ai uitat sa fii femeie si sotie. Faptul ca faci orice pentru ``casa`` nu inseamna ca faci orice si pentru familia ta. Nu este suficient doar sa ``tragi mult`` pentru casa, trebuie sa ai si grija de sotul tau si de copiii tai. Asa ca, daca te-a parasit pentru alta femeie, nu e doar vina lui. Poate a mai vrut sa se simta si el barbat, cu tine, se pare, uitase ce inseamna asta.

cristia

cristia

...

26 Nov 2009, 23:25

De ce spui ca ce ai facut nu a folosit la nimic? Viata nu este doar momentul asta... ci tot ce ai trait pana acum si tot ce va urma. Ai incercat sa faci pentru familia ta ce ai crezut tu ca e mai bine. Poate el are alta idee despre ceea ce e mai bine pentru el. Fiecare are dreptul la fericirea lui. 15 ani nu sunt o garantie a fericirii. O sa iti dai seama de asta cand o sa ai si tu sansa sa cunosti cu adevarat iubirea. Totusi... de ce asa o dorinta de razbunare? Preferai sa traiasca alaturi de tine, daca el nu se mai simtea atras? Intrebi daca mai poti iubi sau sa mai ai incredere in cineva. Nu vad niciun motiv sa nu poti, doar ca trebuie sa incetezi sa te mai victimizezi. Pamantul nu se invarteste in jurul lui.