Barbatii introvertiti

by: andreeame
Noi trebuie sa ne dam peste cap sa intelegem tot doar din actiunile lor. De ce barbatii nu vorbesc despre ce gandesc si ce simt?
 

uscristian

uscristian

amaryy

25 Nov 2007, 15:57

Cine spune ca barbatii nu vorbesc despre ceea ce gandesc si ceea ce simt spune o mare tampenie. Femeile NU stiu sa aleaga. Apoi ghici a cui e vina. dear amaryy, candva demult ti-am dat mai multe "sfaturi". spune-mi, te rog, unde te gasesc caci te-am cautat peste tot. cine sunt? un vechi prieten. un prieten care a ramas fara tel si odata cu el te-a pierdut vreme de aproape 3 ani.

pisi

pisi

Semn de slabiciune

25 Apr 2007, 23:06

Pentru barbati,in general,a vorbi despre ceea ce-i framanta sau despre sentimentele lor fata de cineva special,denota slabiciune.
Ei prefera faptele cuvintelor.Sfatul meu e sa-i accepti asa cum sunt si poate usor-usor dupa lupte secualare vei reusi sa-l scoti din carapacea lui.
Crede-ma,nu e rau intentionat,ai rabdare cu el!

cioco_bocco

cioco_bocco

...............

15 Mar 2007, 19:08

pai daca nu o simte nu avem cum sa o stim numai daca ni se demonstreaza cumva si pentru asta trebuie fapte...luminitza,,

leo

leo

pai

23 Feb 2007, 15:00

barbatii au creierul altfel structurat decat femeiele. centrul vorbirii nu este legat de cel al gandirii ca in cazul femeilor. cu alte cuvinte ne gandim mai mult pana spunem ceva. pentru noi "te iubesc" nu este atat de simplu de spus si are si alta rezonanta, evenutual exprima si un angajament. cand spus ca te iubesc inseamna in cazul meu ca trebuie sa te iubesc. e mult de explicat pe marginea subiectului.

amaryy

amaryy

barbatii

16 Feb 2007, 11:24

da asta nu inteleg nici eu pentru ca acceias problema o am si eu cu prietenul nu comunica,sincer am cerut parerea altor persoane pentru ca la un momendat am zis ca sunt eu nebuna si poate cer prea mult,ne stim de 4 ani de 1 si jumatate stam impreuna dar noi mai mult de 10 cuvintepe zi nu ne adresam, sau mai bine zis cand vorbes vorbesc de una singura, sincer poate cineva sa imi dea un sfat?

nely

nely

e normal

02 Feb 2007, 23:16

barbatii sunt total diferiti de noi si cred ca e normal sa nu-i intelegem.comunica mai putin si de aceea se formeaza distante in relatii.le este mult mai usor sa discute cu o femeie cu care "nu au nimic" decat cu partenera

cioco_bocco

cioco_bocco

depinde de...

26 Ian 2007, 09:23

barbat,,,da poate asa le si e natura,,,uni din ei sunt mai comunicativi alti mai putin,,,dar totusi poate ei prefera sa faca si sa nu vorbeasca,,se stie ca vorba nu este tocmai punctul forte al barbatului..asa ca,, actioneaza si ei cum pot..

ariadna

ariadna

al meu vorbeste

23 Ian 2007, 14:56

actualul meu iubit comunica chiar foarte mult din ceea ce gandeste si simte. depinde de barbati si barbati. nu cred ca ar trebui generalizat.

Eu spre exemplu sunt o tipa extrovertita, dar niciodata nu spun ceea ce simt. De ce? Pentru ca asta ma face sa par vulnerabila

krista

krista

...

22 Ian 2007, 15:52

de fraieri , eu una ce am apucat sa vad e ca de teama ... pentru ca nu sunt in stare sa se exprime si li se intampla destul de des sa nu fie intelesi cum trebuie... cu toate ca sunt fata m-am lovit destul de des de asta ... este unul din motivele despartirii de prietenul meu ... si acu despartiti comunicam mai bine si suntem mult mai apropiati... culmea..