BUNA CRISTI

by: ne3buna
barbatii la fel ca femeile suntem la fel ,nu vrem sa auzim adevarul dupa ce am promis atatea si am zisca nu o sa se intample :)) ...ehh voi barbatzii inca nu stiu pe careva sa nu asi fi inselat prietena sau sotia.eu eram una convinsa ca nu m`a inselat sotul pana akm o luna :)De CE?nu am nici cea mai mica idee mda .....sunt mii si mii de motive dar cele pentru care eu sunt sigura ca el m`a inselat nu le recunoaste si asta ma aduce la disperare si incep zi de zi sa il urasc si sa nu mai suport viata alaturi de el ...ce sfaturi imi dai ? cu ce ai putea sa ma ajuti ?
 

lolitalove

lolitalove

dar l-ai intrebat de ce te vrea pe tine?

28 Iul 2011, 04:10

adica nu inteleg , daca te inseala de ce nu pleaca ? .......ai vorbit cu el ? dar sa ajungi sa ai o discutie profunda , reala , poate nu pleaca din obisnuinta , poate amantele nu il vor sa-i faca de mancare , poate el nu vrea sa le cunoasca pe alea mai bine ca deja te-a cunoscut pe tine , si sa ia iar totul de la capat e durere de cap .
in orice caz , ai zis ca ai copii , ar fi bine sa purtati o discutie deschisa si reala , al motivului DE CE VA INCAPATANATI SA STATI IMPREUNA , e dureros stiu , dar poate motivul nu e iubirea poate e obisnuinta si frica .

ne3buna

ne3buna

raspuns

13 Iul 2011, 12:01

nu mai enici o sinceritate intre noi ,pt ca atunci cand iam zis in fata ca stiu ca ma inselat eu vorbind cu acea femeie el nu mia recunoscut dupa amenintari ca il las si ca iau copii si sa terminat si aducandui aminte de toate bune si rele mia recunoscut,dar stiu ca nu a fost numai una ,la orice pas e cate una cand cautzi in kkt afli tot,mai dureros e ca eu stateam akasa si eram insarcinata si el se distra zicandu`mi ca se duce la munca.... toate au un sens akm cand le pui cap la cap,cel mai rau e ca eu tin la el ,motivul il styu pt care m`a inselat dar nu are nici un rost acel motiv,cand elakm ami zice ca ma iubeste si la mine mereu sa intors...offfffff mor de nervi...nu stiu ce sa fac

japonialove

japonialove

daca generalizezi

13 Iul 2011, 10:13

nu vei rezolva nimic, problema este stric la relatia voastra, doar prin comunicare si sinceritate poti afla care a fost motivul pentru care te-a inselat

ynna000

ynna000

nu cred

13 Iul 2011, 08:57

ca e nevoie sa generalizezi situatia. Da, intradevar barbatii au tendinta sa insele dar nu e neaparat ca toti sunt asa.
Parerea mea sincera e sa incerci sa discuti cu el, sunt sigura ca ai incercat asta deja, dar trebuie neaparat sa stii motivul, macar atat meriti dupa ce ca suferi atat.