buna la pat

by: alexandras
sunt convinsa ca este f important sa fii "buna la pat" insa cand te simti bine cu un tip si nu te atrage fizic si faci sex cu el doar pentru ca, deh, trebuie, cum ai putea sa te mai gandesti la ce e bun in pat? practic o faci pentru el, iar el nu prinde ideea
 

se mai intampla

23 Sep 2010, 18:17

sa faci sex cu un tip doar ptr ca nu ai facut=o demult si vb aia, trebuie sa 'clean the pipes' :) dar ca sa o faci ptr el e aproape deprimant, oh nu! iar ca sa transformi asta intr-o relatie ... hmm ! Nu cred ca el stie ce se intampla, daca te place f mult si esti o actita buna in pat.

alexandras

alexandras

..

23 Sep 2010, 14:36

ai dreptate, sexul este important si daca nu l faci cand si cat trebuie incepi sa-l neglijezi si sa te orientezei spre alte activitati...ceea ce am facut si eu

sahara

sahara

no,no,no

21 Sep 2010, 10:04

Daca un tip nu te atrage fizic, atunci nu ai de ce sa continui o astfel de relatie...De ce crezi ca el ar trebui sa prinda ideea? Poate ca nu-l intereseaza, poate ca habar nu are...dar tu, care constientizezi importanta sexului intr-o relatie, de ce ai adus relatia la un asemenea nivel? Sexul este foarte important intr-o relatie, iar daca cineva ma contrazice atunci inseamna ca nu stie ce este sexul adevarat!

cold_as_ice

cold_as_ice

Dar sexul

21 Sep 2010, 09:47

nu trebuie facut pentru ca "trebuie" - nu exista acest cuvant cand este vorba de sex. Daca nu te atrage sexual, nu o faci si ramaneti la alt stadiu al relatiei.