cand aveam si eu nevoie...

by: nopnop
-am spus ca imi este dor de el si l-am intrebat daca si lui ii este,mi-a sus ca...sa nu il fortez,apoi m-a deranjat si l-am intrebat ce simte pentru mine..m-a refuzat din nou si a spus ca nu poate sa spuna nimic..dupa 4 luni poate sa spuna asa ceva?eu nu il inteleg,candva mia spus ca s-a indragostit de mineacum nici macar atat?atunci dc mai este cu mine??l-am intrebat ba mai mult l-am rugat daca nu simte nimic sa se desparta de mine ca imi face rau..dar nu ma lasa.ce sa cred?
 

eva31

eva31

Tu vrei un barbat sau un tablou?

30 Mar 2011, 02:50

Daca vrei un barbat, gaseste unul care sa se fi desprins de cordonul ombilical al mamei lui si sa stie ceva despre viata, despre relatii si chiar despre el si despre ce vrea el.

rabdare

16 Feb 2011, 23:16

rabdarea nu e punctul tau forte, trebuie sa inveti sa astepti, sa te lasi vanata, nu il suna niciodata, nu il cauta, nu il intreba ce simte ptr tine, din moment ce este inca cu tine inseamna ca simte ceva pentru tine, nu? 4 luni nu e f mult timp, daca ti-a zis candva ca te iubeste o sa iti mai spuna si altadata, dar nu inteleg unde te grabesti. In jocul dragostei trebuie sa respecti anumite reguli, daca nu faci asta pierzi ...

nopnop

nopnop

uneori da..alteori nu...

14 Feb 2011, 17:21

in 1 rand nu cred idioate cuvintele:"te iubesc" si in al 2-lea rand nu il sufoc prin faptul ca ii spun o data la 3 saptaani ca imi este dor de el..pot spune ca ma alinta,este grijuliu uneori..dar doar atat.Prefera sa vorbim decat despre ce am facut toata ziua decat sa ma surpinda macar uneori..

look_at_me_ok

look_at_me_ok

Luati-va o pauza...

13 Feb 2011, 17:32

Da,te inteleg...daca zice el sa nu-l fortezi inseamna ca propune-i sa luati o pauza,in care sa nu discutati deloc o spatamina,doua mai stiu eu ca sa intelegeti ambii daca aveti nevoie de aceasta relatie sau nu ...Nu cred ca va rezolva cumva situatia daca tot insisti sa scoti din el un raspuns,pe bune,doar o sa-l incurci mai tare...BAfta!