Cand barbatul e prea...bun

by: lilly_buterfly
Am un prieten cu care discut despre orice. Este genul de barbat ok, arata bine, este linistit si sufletist. Insa am senzatia ca tocmai din aceasta cauza isi gaseste numai muieri afurisite, care sfarsesc prin a-l face sa sufere. De multe ori i-am zis sa para si el mai al dracu, sa nu ofere totul pe tava, insa mi-a zis ca nu poate, ca asa este el. Ce sfat sa ii dau ca sa nu mai fie luat de ...prost?
 

eva31

eva31

Foarte bine ca este asa.

01 Apr 2011, 03:19

Lasa-l sa fie cum vrea si cum poate el sa fie pentru ca mai devreme sau mai tarziu va intalni si femeia care i se potriveste. Nu incerca sa il schimbi pentru ca tot in defavoarea lui va fi.

stoe

stoe

oare de ce nu ma mir ...

02 Sep 2010, 23:25

exact la fel ca prietenul tau sunt si eu ... singura diferenta intre noi, este ca eu sunt putin mai optimist, si astept totusi sa intalnesc intr-un final acea persoana :)

sfatul meu este sa incerce sa fie putin mai optimist si sa nu dispere, timp este, nu a intrat in sac, iar femei sunt peste tot .. :)

daniel_01

daniel_01

Si

01 Sep 2010, 22:16

De ce nu il faci prietenul tau ?

tashulina

tashulina

Atunci

31 Aug 2010, 09:05

nu are decat sa spere ca va da peste acea persoana care sa il aprecieze la adevarata valoare...

lilly_buterfly

lilly_buterfly

I-am aratat

30 Aug 2010, 09:47

atate exemple de cazuri de astea si a zis ca nu are ce face, nu vrea sa se schimbe in rau doar pentru a-si gasi un om normal langa el...