Cand el iti inchide telefonul in nas..

by: geaninab
Nu suntem de mult timp impreuna, dar lucrurile pareau sa mearga pana acum foarte bine. Stand, insa, si gandindu-ma, nu stiu daca au mers de la sine, sau doar pentru ca mereu am incercat sa fiu calma, sa inghit in sec, sa rezolv fiecare problema/discutie inainte de a fi iesit scantei. Si asta, pentru ca el este un om repezit, agitat si se enerveaza destul de repede.
Dar toate astea pana la un punct! La ultima convorbire prin telefon, a fost o mica neintelegere (eu eram obosita, si i-am cerut sa scurtam telefonul, urmand sa vorbim a doua zi cand ne intalneam) si mi-a inchis telefonul in nas.
Parca ar fi stiut ca asta urasc cel mai mult la oameni, sa te repezeasca cu un "pa", sau sa iti inchida telefonul in nas. Mi se pare lipsa de educatie, si sincer, asa gust amar mi-a lasat gestul lui, incat ma gandesc serios daca sa trec peste "iesirea" asta a lui, sau sa ma pun serios pe ganduri.
Ce-i drept, in orice relatie e unul care lasa mai mult de la el ca lucrurile sa mearga bine.
Oricum, dupa gestul lui, ori nu da doi bani pe relatia noastra, ori pe mine. Tot acolo!
 

Of, cate scuze

27 Ian 2009, 23:38

le gasiti voi baietilor ptr comportamentul asta necontrolat - era nervos si mi-a inchis telefonul, era nervos m-a lovit!
Geanina nu stiu daca neaparat nu te iubeste, dar cu siguranta e lipsit de maniere :(

adutza2000

adutza2000

Cand el iti inchide telefonul in nas.. e nervos :)

27 Ian 2009, 08:28

Dar asta nu inseamna ca nu ma iubeste, sau ca nu-i pasa de mine. Asta este firea lui si nu-l pot schimba. Si eu urasc sa mi se inchida telefonul in nas si mi se pare lipsa de respect.. daca tot esti nervos pe mine, zi-mi amaratul ala de "pa" dupa ce-mi termin eu ideea la telefon si dupa aia inchide telefonul. Cand sunt eu nervoasa de obicei spun in felul urmator: "sunt foarte nervoasa si nu mai am chef sa ne certam la telefon acum, asa ca voi inchide si ne auzim mai incolo..." si de obicei e de acord.. Dar nu toata lumea poate sa trateze problemele cu calm. Eu una pot, si dintr-o discutie sau o cearta imi dau seama daca gresesc si imi asum greseala..
Eu zic sa priveste relatia in ansamblu si sa faci compromisuri marunte, si daca totul iese bine, atunci nu pune suflet in treaba cu telefonul.. Se mai intampla..
Nu suport nici eu, dar accept.. sunt multe alte parti frumoase in relatie care ma opresc sa ii pun capat..
O zi frumoasa va doresc si sa fiti iubitel!!!

adutza2000

adutza2000

Cand el iti inchide telefonul in nas.. e nervos :)

27 Ian 2009, 08:24

Cred ca cineva iti inchide telefonul in nas pentru ca este foarte nervos.. pentru ca il scoti din sarite, sau poate momentul ala l-a scos din sarite. De exemplu prietenul meu se intampla rareori cand ne certam si el se enerveaza sa imi inchida telefonul in nas. Intr-un final am inteles de ce procedeaza asa.. se enerveaza foarte tare, nu suntem pe aceeasi lungime de unda si probabil spun eu ceva ce pe el il scoate din sarite si prefera sa imi inchida telefonul in nas decat sa spuna ceva la nervi, care dupa aia o sa regrete. Sau mai bine imi inchide telefonul in nas, sta singur si se calmeaza si dupa aia ma suna.
Pe la inceputul relatiei mele cu el, inchisul telefonului in nas pentru mine era un semn ca ceva scartaie si ca urmeaza o cearta si mai nasoala si ca ne vom desparti. Pentru ca nu ma mai suna inapoi.. il sunam eu a doua, a treia, a patra zi, si in a cinciea zi se hotara sa dea si el un semn de viata, in rest nu-mi raspundea la telefon. Acum am ajuns sa avem 2 ani jumate de relatie. Si lucrurile s-au schimbat. Dupa o ora maxim de la o cearta la telefon, ca imi inchide telefonul in nas sau nu, ne cautam si rezolvam problema. Nu conteaza cine suna.. el sau eu..