care e problema?

by: karismakarina
Sunt cu prietenul meu de aproximativ un an de zile....la inceputul relatiei normal ca faceam dragoste(sex) mai des...dar dupa vreo doua luni am inceput cam o data pe saptamana,in week-end ca sa fiu mai exacta...el spune ca dupa ce stai cu o persoana in casa zi de zi ..(si noi intr-adevar dupa ce ies eu de la lucru stam impreuna mereu)....ajunge sa fie mai important cum ne intelegem,decat sexul...si ca de multe ori prefera doar sa stam imbratisati pe canapea la film,si ca ii se pare mult mai intim ceea ce avem noi zi de zi si cat ne dragalasim decat o partida de sex.El are 30 de ani,a fost un afemeiat toata viata lui ,a avut 3 relatii de maxim un an de zile si in rest le schimba cam una pe luna...Si asa e foarte dragastos cu mine mereu,imi face toate poftele etc etc pot sa spun ca in afara de acest lucru cu sexul nu ma deranjeaza apropae nimic la el...dar mie imi e frica , ca poate din cauza ca a avut tipul de viata pe care l-a avut s-a plictisit sau nu stiu...are cineva sa imi dea o explicatie?
 

karismakarina

karismakarina

i-am spus

25 Mar 2010, 13:11

ca vreau mai des si mi-a spus ca el nu poate,,,ca ii e lene de multe ori si ca nu poate sa faca sex cu mine asa mecanic el face atunci cand are chef...si nu e genul cu care poti sa vb despre chestiile astea,se enerveaza si incepe cu raspunsuri gen ca sper ca nu ai de gand peste un an doi cand suntem si casatoriti sa ma lasi pentru asta....Eu nu imi fac griji ca nu ma iubeste,pentru ca stiu ca o face,nici ca ar fii cu alta...dar imi fac griji ca s-a plictisit...si nu stiu ce sa fac sa ii starnesc mai mult chef...la un moment dat am cautat condimente afrodisiace si am gatit zilnic cu cate un condiment afrodisiac ,am incercat faza cu lenjeria intima,cu lumanari,baie cu spumaaaa,,,,etc etc etc etc ce nu am incercat?
Singura data cand am facut mai mult,de chiar am exagerat a fost de valentine;s day cand am fost plecati la un hotel doua zile,si ne-am relaxat cu masaje sauna etc etc....si atunci a fost de 8 ori in 2 zile...de-aia spun ca e foarte ciudat si nu stiu la ce sa ma gandesc:-??

tashulina

tashulina

Si mie

25 Mar 2010, 10:50

mi se pare buna ideea asta, sa il puna putin pe jar. De cele mai multe ori relatii care s-au "vestejit" se reimprospateaza in acest mod.

incearca sa

25 Mar 2010, 05:09

vb cu el, vad ca el si-a spus punctul de vedere, o data pe saptamana e suficient ptr el, ar trebui sa ii spui ca ptr tine nu e deajuns. Varsta lui nu are nici o importanta , 30 nu e asa demult ... intelegeam daca avea 60 de ani :)) Daca nu intelege ... hmm incearca sa iesi din monotonie, fa-ti alt program cand iesi de la lucru ... pune-l un pic pe jar ;)