Ce cauta barbatii?

by: piolin
E clar ca pe site-ul asta, ca pe mai toate site-urile pt femei, intra si o multime de barbati. Ma intreb ce anume cauta ei? ii intereseaza dietele, horoscopul, tips-urile din sectiunea Relatii sau vor, pur si simplu, sa vada cum gandesc femeile?

Baieti, putina sinceritate, va rog!
 

leo

leo

:))

10 Dec 2007, 01:11

1)simplu...caut sa inteleg o paleta mai larga de caractere feminine de cat pot cunoaste in viata e zi cu zi. caut practic femeia ideala pentru mine prin asimilarea caracterelor celor cu care discut.

cele mai importante discutii sunt notate si trag concluzii asupra lor, testez felul in care reactioneaza diferite persoane la diferiti stimuli verbali etc....
2) elimin stresul. as putea sa ma joc cu pestii din acvariu, ca sa o fac dar e mai la indemana sa folosesc forumul.

p_eugen

p_eugen

ce pot cauta

22 Nov 2007, 12:33

sincer, nu caut decat sa inteleg, poate mai bine, neviole femeilor, gandurile lor ascunse in sensul ca ce va preocupa pe voi, ce va doriti, incerc , poate, sa fiu cu un pas inaintea celei de langa mine, in sensul ca sa ma gandesc la neajunsurile si obiectiile ei vis-a-vis de mine, pentru ca stiti si voi fetelor, ca sunteti putin mai discrete de felul vostru in ceea ce priveste a spune in fata ce va framanta.
Si pe urma, ce este rau in a mai invata o reteta doua, pentru ca va vine sau nu sa credeti, si eu sunt implicat efectiv in bucatarie, in curatenie, in cresterea si educatia copiilor, in tot ceea ce inseamna familie si casa

pajura

pajura

Ca nou venit...

06 Nov 2007, 19:36

M-am inscris pe acest site cu intentia de a lansa aceeasi intrebare; dat fiind ca exista deja voi raspunde primul: eu am intrat din dorinta de a afla cum gandesc barbatii aflati pe un "teritoriu" exclusiv - oarecum - feminin si de a experimenta un eventual armistitiu ideatic. Astept cu interes motivatiile celorlalti frecventi vizitatori!