ce e de facut?

by: pynky
sint impreuna cu un baiat de 2 luni si facem dragoste dar.....eu am 24 de ani si mi-am inceput viata sexuala la 17 ani iar el are 21 de ani si am fost prima experienta.De ce trebuie sa-i spun eu tot timpul ce sa faca?De ce trebuie ca eu sa-i spun ca il doresc?De ce nu poate sa ma faca sa-mi doresc acel ceva atunci cind isi doreste el?sau de ce nu putem sarii peste toate astea?am vrut sa-i pun filme xxx dar a spus ca nu-i plac.eu il sprijin tot timpul si il incurajez chiar si atunci cind nu se termina totul bine,adica el se termina si eu nu iar el este suparat pentru asta,sau cind moare la intrare.....no asta e doar nu sa nascut nimeni perfect sau sa le stie pe toate.
 

seagull

seagull

ai facut alegerea corecta

20 Mar 2009, 16:22

insa daca tu ii spui lui ce sa faca, asta nu inseamna ca e foarte spontan, nu? geva de genul "As vrea sa fii si tu mai spontan!"
"Bine, draga mea. Ce vrei sa fac?" :))

ladybug

ladybug

si functioneaza?

20 Mar 2009, 15:01

adica ati reusit sa va deschideti unul fata de celalalt?

pynky

pynky

da rabdare rabdare si iar rabdare

13 Mar 2009, 20:41

mersi mult.am stat putin mai mult de vorba cu el si am decis amindoi ca cel mai bine ar fi sa ne spunem unul altuia ceea ce gindim si ce vrem.logic ca nu se rezuma totul la sex dar intr-o relatie 50% e bazat pe sex.

seagull

seagull

sa-l lasi sa se mai duca si pe la altele :))

13 Mar 2009, 15:53

eventual la una virgina... ehh, glumesc. ce sa fie de facut... rabdare rabdare rabdare. e barbat, ei ar trebui sa fie aia duri si cu experienta. dar cu tine se poate simti oarecum demasculinizat. daca l-ai ales pe el atunci suporta si consecintele. si rabdare

egodog

egodog

ehh pai de ce oare?

13 Mar 2009, 15:38

pentru ca ai fost prima lui experienta. ce vrei, e normal sa fie mai timid si mai ales nesigur pe el. va trebui sa ai multa rabdare. pana la urma au trecut doar 2 luni. in timp oi sa treaca peste toate inhibitiile astea. asta daca ai chef sa-l astepti. dar presupun ca nu conteaza doar sexul nu?

geaninab

geaninab

:)

13 Mar 2009, 03:36

Ca sa fiu scurta si la obiect.
Sa stii ca nu experienta isi spune neaparat cuvantul. Poti sa ai experienta cat incape, si sa gasesti persoana in fata careia sa te simti poate inferior, si de la aia pleaca toate necazurile. Fii sigura ca nu se simte prea confortabil doar dupa 2 luni, langa o femeie cu atata experienta, fata de el.
Cat despre faptul ca trebuie sa-i spui tu tot timpul ce trebuie sa faca, ei bine (sper sa nu se supere barbatii), barbatilor cam tot timpul trebuie sa le spuna femeile ce sa faca, si asta nu numai in pat. :) Bine, si invers! Pentru ca cel de langa tine nu are de unde sa stie ce iti doresti tu sa (iti) faca, ce asteptari ai de la el. Normal ca trebuie sa ii spui, doar nu te astepti ca dupa 2 luni sa te cunoasca ca in palma.
Cred ca esti destul de matura, la 24 de ani, sa realizezi ca, totusi, el nu are decat 21 de ani si sa ai rabdarea si intelegerea fata de el pe care, poate, si primul tau prieten a avut-o fata de tine, neexperimentata fiind.
Daca nu, next! Unul mai de varsta ta, asa, sunt sigura ca nu vor fi probleme! :)