ce sa fac???

by: camille85
salutare tuturor
De putin timp am aflat ca prietenul meu care suntem impreuna de aproape 4 ani m_a inselat.Nu l_am parasit am discutat si acum ma simp foarte prost de cite ori imi amintesc.Il iubesc foarte mult insa uneori ma intreb daca relatia poate sa dureze dupa asa o dezamagire si tradare.ce sa fac?cum sa procedez?
 

eva31

eva31

Da-i papucii.

01 Apr 2011, 02:49

Daca nu te face fericita, paraseste-l. Oricum, barbatii nu inseala doar o data. Prima infidelitate nesanctionata creeaza un precedent pentru urmatoarea si tot asa.

scorpion_girl

scorpion_girl

O sa fie

13 Sep 2010, 09:14

foarte greu sa iti recapeti increderea in el, dupa intamplarea asta...iti spun din proprie experienta.

incredere

10 Sep 2010, 23:49

eu nu am incredere in cei care inseala, o data ce a calcat stramb inseamna ca nu ii oferi ceea ce isi doreste el, sau e prea tanar si isi vrea sa aiba si alte experiente ... motivele sunt diverse, chestia e ca atunci cand iubesti pe cineva nu inseli, nu risti sa il pierzi. am inteles ca tu il iubesti f mult, dar el te iubeste la fel?

ihre

ihre

hmm

09 Sep 2010, 00:29

depinde ce vrei sa faci in continuare ;daca te doare atat de tare incat numai suporti , schimbi omul de langa tine ; daca tu crezi ca este doar o situatie cu care poti sa traiesti (si iti aplici tie sentimentul de vina .. ca i-ai dat prea mult sau prea putin ), atunci iti schimbi atitudinea in aceasta relatie ; intreaba-te insa , dupa 4 ani , totusi meritai asta ?

stoe

stoe

presupun ca ...

08 Sep 2010, 12:39

a spus cu nonsalanta "s-a intamplat, nu a fost ceva planuit." desi, eu unul, ca baiat, nu mi s-a intamplat nici macar odata, sa se intample fara sa ma gandesc :) , poate sunt norocos :))

ceva ii lipseste, ceva nu ii oferi, sau ii oferi totul pe tava, iar el s-a saturat. te iubeste, dar sexul cu tine nu il mai satisface, iar atunci el decurge la alte mijloace. probail sunt si prietenii lui de vina, care l-au incurajat pe aceasta parte, cu motivul "vezi sa nu afle !"

lilly_buterfly

lilly_buterfly

Sunt curioasa

06 Sep 2010, 09:55

ce "ati discutat". L-ai intrebat motivele care l-au determinat sa te insele? Ce a spus? cum a justificat gestul sau?

emineasca9

emineasca9

salut...

05 Sep 2010, 11:58

GAndeste-te de 1000 de daca vrei sa traiesti langa un om care te-a inselat!eu una nu l-as mai suporta langa mine,daca as afla ca m-a inselat,m-as gandi tot timpul la diverse imagini cu ei doi,m-as gandi tot timpul ca nu ma iubeste.EU CRED CA ATUNCI CAND IUBESTI NU INSELI!EVITI TENTATIILE,FIE BARBAT FIE FEMEIE.Eu clar m-as desparti de el,chiar daca mi-ar fi ffff greu.Tu gandeste-te bine daca poti trece peste acest lucru.Tu decizi ce vrei de la viata si de la barbatul de langa tine!!!