Ce va place voua la noi barbatii?

by: bogdan631
Si nu ma refer la partea sentimentala, personalitate. Vreau sa stiu ce va atrag din punct de vedere al aspectului, fizicului.
 

eva31

eva31

Parerea mea....

01 Apr 2011, 02:33

...brunet, destept, serios si normal psihic.
Lamurit?

stoe

stoe

:)

16 Dec 2010, 05:48

imi cer scuze pt raspunsul intarziat ...

eu fac parte din categoria barbatilor "mai putin puternici" care completeaza femeia "puternica" ...

sahara

sahara

pasiunea

21 Sep 2010, 10:21

Trebuie sa vezi in ochii lui pasiunea..Acea "foame' pt tine si pt ceea ce esti tu! Daca nu emana pasiune, atunci nu are nimic interesant...

ihre

ihre

da si nu

09 Sep 2010, 00:19

si da si , nu ...personal , nu prea cred in acea tarie a femeii de care se tot vorbeste ; de cand se "poarta' aceasta psudolibertate a femeii , cred ca femeile sunt din ce in ce mai solicitate in viata lor personala ;de aceea , cred ca acea fortza este cam ,doar de suprafatza ...dar, sa zicem ca acele femei puternice chiar sunt si atunci , nu o va obosi sa traga dupa ea un barbat mai putin puternic ? se va mai simti femeie sau si pe jumatate barbat ? si atunci ce nevoie mai are de el ? in plus , cred ca si pe el in timp il va obosi acea fortza a femeii de langa , pentru ca nu va putea face fatza ; daaaaar , s-ar putea sa fie si femei carora sa le placa acest sentiment , probabil ca devine un fel de dominanta in cuplu si , cine stie poate chiar este placut ; am vrut sa punctez ca ,frumusetea isi are rolul ei dar cred ca , in cele din urma, aspectul fizic conteaza atat de putin ; by the way , tu din ce categorie faci parte ?

stoe

stoe

draga ihre ..

08 Sep 2010, 12:53

ai spus ca "barbatul trebuie sa fie acel "ceva", ce noi nu putem fi", din contra, sunt femei si femei; femei ca tine care isi doresc acel barbat "puternic" care face diferenta, dar in acelasi timp exista si femei "puternice" care fac diferenta ... atunci exista barbati "mai putin puternici" care completeaza femeia "puternica" ... si rezultand o familie intregita ;)

esti de acord cu mine ? sau sunteti de acord ?

ihre

ihre

:)

10 Iul 2010, 00:12

greu de spus , cred ca este vorba mai degraba de atitudine , de modul in care stie sa priveasca si sa zambeasca , de felul in care merge ; vorbim despre barbatii care exprima "putere" si nu ma refer la forta fizica ;stii pe vremuri se spunea k barbatul este "stalpul casei"; ei bine despre asta este vorba , barbatul trebuie sa exprime ceva , sa fie acel "ceva " ce noi nu putem fi.

tashulina

tashulina

Imi

30 Iun 2010, 09:19

plac barbatii curati. Nu tre sa miroasa a parfum, nu tre sa fie imbracat nu stiu cum, nu tre sa zambeasca seducator. Tre sa fie curat, sa imi placa sa imi bag nasul in pielea lui.

vericica

vericica

pai...

26 Iun 2010, 23:26

in primul rand sa fie curat(adica sa nu fie certat cu apa si in schimb sa se acopere cu tone de parfum)sa fie un barbat harnic cu care poti "sa faci casa". si .........sa aibe bunul simt
nu cer mai mult,doar lucruri esentiale:))

ingrijit

17 Iun 2010, 18:19

uite ce apreciez eu la un barbat: zambet seducator, aspect ingrijit, dantura alba, respiratie fresh, parfum fresh dar nu in exces si ... fara miros de tigara!!!