ce vrea de fapt?

by: iulia_nelly
am o relatie de ceva timp cu un baiat mai mare cu 4 ani...ne-am inteles perfect...dar de o luna vrea timp liber spune k il sufoc...iesim rar in oras...ne vedem rar......gaseste motive pt a nu ma mai duce la parintii lui...am vrut sa ne despartim pt k nu mai suportam imi vorbea rece...ma suna foarte rar...si acum e plecat din tara in cursa(e sofer)...si mi-a spus sa ma mai gandesc daca asta vreau iar cand vine din cursa vorbim...cica so luam de la inceput...nu vrea sa ne despartim...iar cand vorbim la telefon dak aude o masina claxonand zice ca mi-a venit amantul ,e foarte gelos...va rog ajutati-ma sa-l inteleg
 

ladybug

ladybug

gelozie gelozie...

31 Aug 2008, 19:49

intreaba-l pe el mai bine ce vrea... dar tu ce vrei? un barbat care sa fie gelos si sa-ti controleze fiecare aspect al vietii in timp ce spune ca tu "il sufoci"?

katalyna2311

katalyna2311

:*

28 Aug 2008, 21:39

gelozia e boala grea si nu exista tratament pentru ea....si pe zi ce trece va fi tot mai gelos......in locul lui m-as gandi ca tu trebuie sa fi geloasa pentru ca el este sofer si calatoreste foarte mult.
vb cu el deschis....depinde mult de ceea ce o sa ii spui si tu, de cum o sa ii vorbesti.
daca el o tine tot asa e clar ca tu nu o sa mai suporti mult...nu-i corect sa te acuze aiurea ca iti vine amantul.....adica trebuie sa te respecte.aici nu da dovada de respect fata de tine.
el cum s-ar simtii daca tu ii spui: esti cu amanta?...oare nu se simte jignit?
vorbeste cu el si spuneti punctul de vedere foarte clar, nu face ceva de genul"nu ii spun ca poate se supara si ma lasa".daca te iubeste o sa inteleaga si se va corecta

gaspy

gaspy

dificil

28 Aug 2008, 12:33

gelozia si posesivitatea excesive nu-ti vor face viata prea usoara. tu poti sa fi oricat de cuminte posibil, daca asta e firea lui atunci va fi in permanenta suspicios. si totusi se pare ca nici nu te sufoca cu prezenta lui. daca e rece si face crize de gelozie este foarte probabil ca asta sa fie doar o tactica de a se desparti de tine, fara ca el sa para vinovat in vreun fel. da, exista si acest tip de barbati...

mia-m

mia-m

o parere

12 Aug 2008, 22:05

indiferent de ce faci tot va fi gelos, asta este bine ptr ca inseamna ca se simte inca atras de tine. incearca sa nu-l mai sufoci

gabriela_nastasia

gabriela_nastasia

Il iubesti?

12 Aug 2008, 10:08

A fost gelos de la inceput sau abia acum l-a apucat?
Cat de rar iesiti in oras si cat de rar va vedeti? Exista o cauza pentru care va vedeti atat de rar sau sunt doar explicatii? Poate ti se pare tie ca iti vorbeste rece ... poate ca e doar obosit sau stresat. Zici ca munceste, poate munceste prea mult.

pusicutza07

pusicutza07

o parere

11 Aug 2008, 23:21

intai scrii ca, dupa 4 ani frumsoi el s-a schimbat dintr-o data...il sufoci, nu mai vrea sa mergeti impreuna la parintii lui, iti vorbeste rece...si dupa ce i-ai spus ca ai vrea s-o rupi cu el, ti-a plasat sa te mai gandesti...privit din punctul asta de vedere, pot spune ca si eu am patit asa ceva si...de fapt era o alta pe fir, iar faptul ca ti-a zis asa te mai gandesti, de fapt, inca nu e hotarat daca "sa dea pasarea din mana pt cioara de pe gard", adica nu stie pe care s-o aleaga...pe de alta parte tot el e cel gelos! se simte cu musca pe caciula... sau, i-ai dat motive sa fie gelos?! ca stii si tu cea mai buna rama de aparare e atacul! inclin sa cred ca el e incurcat cu inca o tipa. si mai dureaza pana se va hotara. fa o pauza in relatia asta, si vezi ce se-ntampla. eu asa am facut si, a revenit la mine dupa 3 saptamani in care nu i-am rasp la telefoane, nici macar pe strada la salut, ne vedea zilnic la sala de fitness, dar nu i-am vorbit, si am iesit cu prietenele mele. sau ne intalneam la cate una si stateam cu toate la taclale.toate astea se intamplau dupa 2 ani de relatie, si am mai fost apoi inca 2 ani dar,n-a mers. asa ca unu-n stanga unu-n dreapta si gata!

loredana_same

loredana_same

;

10 Aug 2008, 18:28

iulia, cred ca trebuie sa purtati o discutie serioasa. Trebuie sa afli daca ai facut ceva care sa-l indeparteze de tine- poate este gelos dintr-un motiv care tie iti scapa... daca vrea ca relatia sa continue, ar trebui sa-ti spuna ce doreste; e clar ca sa nu mai puteti continua- niciunul dintre voi nu pare a fi fericit.

Are motive sa fie gelos?