ce zici de asta?shoc!

by: nopnop
Am vorbit cu fostul meu prieten,si incredibil..dupa ce acum ceva saptamani mi-a propus sa ne impacam si am refuzat,si-a mai incercat o data norocul..si am acceptat,asta pentru ca il iubesc,desiii nici acum nu stiu de ce a fost indiferent in ultimul timp si de ce nu a mai vrut sa fim impreuna.El nu este omul care sa spuna mereu ce il deranjeaza,dar mi-a spus ca nu crede ca este al 2-lea barbat din viata mea caruia i-am dat totul..mi-a spus ca se simte foarte bine cand facem dragoste si cand l-am intrebat atunci care este motivul pentru care nu a mai vrut..a zis ca nu vrea sa vorbeasca despre asta.Ce credeti ca s-a intamplat cu el?evita sa imi spuna adevarul iar eu tind sa cred ca...m-a inselat..ce credeti??
 

eva31

eva31

Ia-l la misto

30 Mar 2011, 02:46

Daca nu te crede, ia-l la misto. Spune-i bancul asta, poate asa il faci sa isi dea seama cat de ridicol si de batut in cap este.
``Barbatul catre iubita lui: draga mea, pentru ca esti prima femeie din viata mea, te voi alinta Eva. Si femeia ii raspune: dragule, pentru ca esti al 407-lea barbat din viata mea, te voi alita Peugeot``.
Daca nu te crede cand ii spui ca este al doilea, poate te va crede daca il vei minti doar ca sa fie impacat cu orgoliul lui.

autumn

autumn

Variante

25 Mar 2011, 12:33

sunt multiple. Poate fi din cauza a ceea ce ai spus la inceput, ca nu crede ca este al doilea barbat din viata ta. Dar n-am priceput ce este cu sintagma "caruia i-ai dat totul". adica ce?

Si poate fi foarte bine si ce ai spus tu, motivul ca te-a inselat si a vrut sa fie cu acea persoana, de aia a devenit rece cu tine.

incearca totusi sa afli...