Cum demonstreaza un barbat ca iubeste?

by: lorena24
Cum ne dam seama cand un barbat ne iubeste cu adevarat?Cum ne dam seama ca ceea ce simte si spune este autentic,ca nu ne minte?
 

mia-m

mia-m

..........

12 Aug 2008, 22:28

Ok. Dar daca el arata toate semnela ca este indragostit, tu raspunzi la semnele pe care el le da si totusi nu reactioneaza , este cateodata chiar indiferent de persoana ta.Atuci ?????

monita

monita

lorena

18 Ian 2008, 16:30

cred ca daca stiu ca sunt pe teren sigur, se exteriorizeaza. daca stiu ca dragostea le este impartasita, se exteriorizeaza. daca nu sunt siguri de acest fapt, se inchid in ei si asteapta momentul cand vor sti cu siguranta sentimentele partenerei.

lorena24

lorena24

Emana,dar..

12 Ian 2008, 11:42

Barbatii au tot atatea moduri de a-si exterioriza iubirea precum femeile...nu stiu daca toti isi arata sentimentele..cat priveste sufletul lor..nu prea am intalnit de-a lungul timpului barbatii doritori sa-si puna sufletul pe tava pentru persoana iubita...majoritatea sunt interiorizati la capitolul iubire.

e greu de spus

09 Ian 2008, 12:00

Eu cred ca o dovada a dragostei este atunci cand majoritatea lucrurilor pe care le face le face cu gandul sa ii fie ei bine in primul rand si apoi lor si in cele din urma lui. Nu stiu daca pot da ezemplu, dar cred ca se poate observa.
Te iubeste atunci cand stie ce culoare iti place, cand iti stie melodia preferata, cand iti ofera o floare din senin, cand de fiecare data te uimeste cu un cadou de ziua la care te gandeai, cand stie ca bautura, bomboane.... iti plac. Te iubeste atunci cand iti stie ziua dificila din luna si iti face toate poftele, doar ca sa iti fie bine, chit ca atunci poate nu suporti nimik, el te suporta. Si cred ca ar mai fi multe, dar atunci cand esti iubita simti si nu ai nevoie de nimik care sa iti demonstreze asta.

leo

leo

lorena

10 Dec 2007, 00:50

orice iti spune in pat e relativ.... iar daca nu corespunde cu ce gandeste in general e o problema.

lorena24

lorena24

Leo

08 Dec 2007, 17:41

la ce te refereai cand ai spus faza cu baromtetru..daca un barbat se comporta altfel in pat si altfel inafara lui..ar trebui sa semnifice ceva anume?Poate faptul ca nu iubeste?

leo

leo

simplu

07 Dec 2007, 10:22

un barbat dovedeste prin fapte dragostea. daca raportul vorbe/fapte este supraunitar ceva nu este ok. si tind sa cred ca daca un barbat se implica in proiecte mai grele sau cat mai costisiotare pentru partenera lui, o iubeste mai mult decat cel care vine doar cu o floare sau cu o inghetata in fiecare zi (vorbind de relatii pe termen mediu si lung).

daca este sa privesti comportamentul si ceea ce spune o diferenta mare o face felul in care se comporta in dormitor fata de felul in care se comporta in afara dormitorului. cred ca este un barometru eficient.