cum ramine cu preludiul???

by: 
Am o mica problema... dar ca orice problema necesita o rezolvare si eu as vrea sa stiu care e, de una singura nu am cum sa o gasesc.
Problema e ca prietenul meu cu care suntem impreuna de 2 ani a uitat de preludiu... cind vine momentul intimitatii se grabeste sa ma dezbrace si "sa-si dezcarce pistolul". L-am intrebat, am discutat despre faptul ca mi-ar fi placut sa fie mai tandru... la care mi-a raspuns ca lui nu-i place sa sarute indelungat, dar sa fie sarutat ii place la nebunie...
Sfatuiti-ma cum sa-l conving sa nu omita cea mai importanta parte a actului sexual si sa indrageasa sarutul, lucru adorat de mine. Eu vreau sa facem DRAGOSTE, NU SIMPLU SEX, pentru ca nu sexul e baza relatiei noastre.
Astept sfaturile voastre...
 

eva31

eva31

Nici daca ii explici nu va intelege nimic.

01 Apr 2011, 03:53

Daca a inceput sa omita preludiul, va sfarsi prin a omite si actul in sine. Se pare ca a inceput deja sa isi piarda interesul fatza de tine si te vede ca pe o simpla ``sex toy``. Dar dupa doi ani unii se plictisesc de partenerele lor.

stoe

stoe

arata-i si explica-i

03 Sep 2010, 00:27

ca tu nu te-ai schimbat, esti tot aceeasi de la inceputul relatiei voastre, ce iti placea inainte iti place si acum si asa va fi pt tot restul vietii, si ca in ultima perioada te simti ca si o simpla partenera de sex.

sau poti pune punctul pe "i" si sa preiei tu fraul, sa il domini si sa impui tu regulile. poate fi o schimbare :)

leo

leo

:))

03 Aug 2010, 14:54

lipsa de experienta si la tine si la el :) faceti si sex si dragoste. si cu preludiu si fara. voi sunteti la capitolul in care nu comunicati si incercati sa impuneti unul altuia ce vreti.

alexandras

alexandras

:)

26 Iul 2010, 10:19

Daca ai sa cauti pe net sau in librarii ai sa gasesti carti cu sfaturi multiple pe acest subiect. Ai nevoie de putin joc in relatia ta. iar acum mi se pare ca iubitul tau face un fel de mastrurbare cu tine. cand incepe sa nu ti mai pese de celalalt in pat, e grav

autumn

autumn

Mi se pare

26 Iul 2010, 10:17

nefiresc sa nu dea importanta lucrurilor care tie iti fac placere, mai ales cand este vorba de intimitatea sexuala.

Sexul trebuie sa fie un lucru extrem de placut. Insa pentru amandoi.