CUM SA MA MAI INTELEG CU SOACRA

by: emineasca9
SUNT CASATORITA DE 2 ANI,STAM CU SOCRI,SOACRA NU A VRUT COPIL IAR EU L-AM FACUT CU SOTU FIRESTE.dUPA NASTERE S-A PURTAT CU MINE CEL MAI URAT,NU M-A AJUTAT CU NIMIC,VENEA FACEA GALAGIE SA TREZEASCA COPILUL,CU PRETEXTUL CA VREA SA JOACE CU FETITA,DUPA BOTEZ MI-A ZIS CA AM FACUT COPIL SA-L LEG PE SOTU DE MINE,CA SUNT REA,CA MANCAM SEPARAT DE EA,CA NU O RESPECTAM,CA DE CE AM FACUT COPIL DACA MI-E GREU SA-L CRESC,ZICE SA ASCULTAM DE EA!!! CA SE CREDE SEFA.EU AM 26 ANI,SOTU 30 SI VREA SA NE COMANDE !!NU O MAI SUPORT,UNEORI MA MAI CERT CU SOTU DIN CAUZA EI,AM SLABIT FF MULT DIN CAUZA STRESULUI.CE SA FACEM CU ASA FIINTA?SPUNETI-MI VA ROG?UN SFAT!!.........SA NE MUTAM NU AVEM UNDE MOMENTAN.
 

eva31

eva31

Ori e nebuna ori se simte izolata de noua voastra

01 Apr 2011, 03:59

familie. Incearca sa o intrebi direct daca se simte izolata si parasita.

emineasca9

emineasca9

CUM SA MA MAI INTELEG CU SOACRA

03 Mai 2010, 14:32

Ma simt in plus in casa soacrei,abia mai vorbesc cu ea,deoarece ma jignit cu ff multe lucruri,am plans din cauza ei,am slabit,nu mai am nici acum pofta de mancare,Sper ca Dumnezeu s-o pedepseasca cum merita ea.Nu am s-o iert niciodata!

emineasca9

emineasca9

denisa

03 Mai 2010, 14:27

multumesc pentru sfat,stiu ca voi ajunge sa-mi distrug viata,relatia din cauza soacrei daca nu plecam din casa ei,simt ca nu mai am familie,simt ca uneori sotu e de partea ei,e singurul baiat al mamei,asta e problema,e mamos,dupa fusta mamei,mama care l-a despartit de cateva iubite pe sotu meu.

denisa30

denisa30

Ori te muti

02 Mai 2010, 20:52

Ori vei ajunge sa te distrugi pe tine , casnicia, viat ta si tot. Crede-ma vorbesc din propria experienta.

alexandras

alexandras

bai dificil

22 Apr 2010, 15:33

este foarte greu sa te mai poti intelege cu ea daca re asemenea atitudine. si n-a fost o idee prea buna sa faci copil cand nu aveai unde sa stai doar cu el si sotul tau. dar ma rog ar fi trebuit sa se mai calmeze, un copil mai apalneaza certurile. nu stiu cu se sa te sfatuiesc din pacate, poate sa incepi sa i faci ep plac si sa incerci din toate puterile sa pleci de acolo