CUM SA-MI FAC SOTUL GELOS?

by: emineasca9
LA petreceri daca danseaza cineva cu mine nu-i gelos,daca port o fusta mai scurta nu observa.Nu ma tine de mana in public,cica nu-i place.Voi ce credeti ca este cu el? FOSTUL PRIETEN ERA FF ATENT CU MINE,MA LUA LA DANS,MA TINEA DE MANA PE ORIUNDE,MA SARUTA CHIAR SI IN PUBLIC,DAR SOTUL E TOTAL OPUS!MAI ALES DUPA NUNTA,CAND IL MAI SUNA FOSTA IUBITA IN SECRET.
 

emineasca9

emineasca9

buna

03 Sep 2012, 23:11

Multumesc tuturor pentru sfaturi,sunt bine acum,multumesc lui Dumnezeu.

eva31

eva31

De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.....

01 Apr 2011, 02:55

Dar ce ai, puiule, cu el de vrei sa il faci gelos? Nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce sa declanseze gelozia, nici in cazul barbatilor si nici in cazul femeilor. Pentru ca o data declansat un ``muson`` ca asta, se poate transforma intr-un ``uragan`` si nu ar fi bine pentru relatia voastra. DAca vrei sa vezi ca nu ii mai pasa de tine si prefera discutiile cu ``fosta``, continua relatia pana cand vei constientiza singura adevarul.ORicum, poti sa incerci sa il faci gelos, dar e posibil sa nu reusesti pentru ca vei descoperi ca lui ii place mai mult de fosta decat de tine. Decat sa incerci sa faci un lucru ca asta, asupra caruia nu ai control pana la capat, mai bine tine-l sub observatie pana cand vei vedea singura adevarul.

emineasca9

emineasca9

multumesc pentru sfat...

10 Sep 2010, 16:22

..ai mare dreptate,sunt alti barbati care sunt atenti cu sotiile,dar nu-i al meu,din pacate.

stoe

stoe

intr-adevar sunt ..

08 Sep 2010, 12:44

si altii care nu ii deranjeaza sa iasa pe strada cu nevestele de mana, dar ei sunt "altii" nu e al tau

tocmai aici este diferenta intre indivizi, fiecare suntem unici in felul nostru, daca nu am fi, nu s-ar mai putea face comparatii :)

de multe ori, ma uit la parintii mei, sunt uniti, se iubesc, se simt bine impreuna oriunde merg, dar sunt momente si momente, cand se tin de mana si cand nu ... deci nu este neaparat o obosnuinta, sau o deprindere ... cred ca mai mult tine de starea de spirit :)

emineasca9

emineasca9

salut Stoe.....s-ar putea sa ai dreptate

03 Sep 2010, 11:45

...sotul are 30 de ani,dar sunt alti barbati mai in varsta care nu le e rusine sa-si i-a sotia de mana in public si alte chestii din astea.

emineasca9

emineasca9

salut Stoe.....s-ar putea sa ai dreptate

03 Sep 2010, 11:45

...sotul are 30 de ani,dar sunt alti barbati mai in varsta care nu le e rusine sa-si i-a sotia de mana in public si alte chestii din astea.

stoe

stoe

probabil a inceput sa se maturizeze :))

03 Sep 2010, 00:47

spun doar, ca sunt multe lucruri pe care la varsta noatra nu le mai facem, in comparatie cu varsta pubertatii, si ajungem sa ne fie rusine in a le face. poate asta e una dintre micile probleme ale lui.

este gelos

12 Iun 2010, 01:26

sau indiferent cu tine? nu-ti dori sa ai sot gelos ca o sa iti faca viata un calvar. Daca e indifirent cu tine atunci e alta problema, dar nu te stresa, lucrurile se mai schimba dupa ce mai creste bebe si o sa fiti si voi la casa voastra, trebuie sa ai rabdare, sa iti apropii sotul cat poti de mult, si cel mai important e sa incercati sa va rezolvati problemele prieteneste, fara cearta , scandal sau amenintari, astea lasa urma adanci de ambele parti.

emineasca9

emineasca9

alexandra

10 Iun 2010, 17:28

l-am intrebat de ce nu e gelos,sau daca a fost gelos si imi spune ca a fost dar a pierdut o peroana din cauza geloziei.S-a potolit sa mai fie gelos.Cica are incredere in mine deaia nu-i gelos.

emineasca9

emineasca9

soacra

10 Iun 2010, 17:26

alta problema...

emineasca9

emineasca9

alexandra

10 Iun 2010, 17:25

Sotul meu a suferit f mult din cauza unei fete care i-a dat papucii.Cand l-am cunoscut eu era altfel,f dragut cu mine,atent,dar dupa nunta am vazut ca s-a schimbat.(pentru ca am reusit sa vad in telefon apeluri de l;a fosta)L-am intrebat ce-i cu apelurile si a spus ca l-a sunat de ziua lui,pentru ultima oara.A tinut mult la fosta.Acum tine si la mine dar nu ca la aceea.Daca stiam ca e asa afectat de fosta nu ma combinam cu el,nu faceam nunta etc.Cand l-am cunoscut imi promitea marea cu sarea,spunea ca vrea familie,nunta,copil etc.Acum nu mai am probleme cu fosta,acum am cu soacra.Iar el este la mijloc,nu clarifica nimic,vrea sa impace si capra si varza.E baiatul mamei.