Curiozitate

by: lili2007
Am implinit 40 de ani, am 2 copii, sunt draguta (nu frumoasa!!), ma imbrac decent....dar... de la un timp constat ca tineri de cca. 25 de ani, ma privesc insistent si cei mai indrazneti din ei incearca sa ma "agate"...Mi se intampla aproape zilnic...Unul mi-a zis ca e atras de "mamici" (asa ca mine), nu de fete de varsta lui...ca nu glumeste, ca arat bine si ca ar iesi cu mine oriunde.....a completat ca a mai avut astfel de partenere, mai mature...Exista o explicatie...mai stiintifica? Oare barbatii foarte tineri prefera femeile mature?
 

eva31

eva31

Esti si maritata sau ai doar 2 copii?

03 Apr 2011, 02:07

Tinerii de 20+, adica si cei de 25 de ani, nu prea stiu ce vor. Si tu esti, totusi, maritata...

alecsx89

alecsx89

Reply

23 Nov 2009, 03:36

Sunt un tanar de 19 ani, in circa o luna implinesc 20 si sincer sa fiu ma simt atras de femeile mature.Am avut prietene mai mici decat mine, deoseama cu mine si mai mari decat mine dar nu cu mai mult de 2 ani.Sincer sa fiu as dori sa incerc o relatie fie de aventura, fie serioasa(dar nu pt tot restul vietii) cu o femeie de circa 30 de ani.Nu e vorba numai de curiozitate aici dar si de felul cum m-ar determina posibila relatie sa privesc propria realitate.

lolitalove

lolitalove

VOR O MAMA

28 Iun 2008, 12:08

cum barbatii majorittea sunt copii toata viata , cred ca acestia care sunt atrasi de femei de la 10 ani in sus de diferenta, isi cauta o mamica.
iar in cazul lui lili o mamica sexy :) felicitari .

leo

leo

....

21 Iun 2008, 19:43

societatea umana debalanseaza multe din regulile naturii, datorita faptului ca omul este inzestrat cu inteligenta si viclenie si se preface uneori mai usor, alteori mai greu. uneori chiar poate insela pe termen scurt legile naturii. tot ce tine de atractie sexuala are la baza crearea de noi urmasi. este un joc nu cu barbatul/femeia de langa tine ci cunatura insasi.

panterootza

panterootza

m-am referit

21 Iun 2008, 11:26

la diferentele mai mari de varsta intre cei doi(7-20 ani)

panterootza

panterootza

Leo...

21 Iun 2008, 11:23

nu prea m-ai convins cu ideea ta,cum k barbatii maturi isi doresc femei mai tinere in scopul ¨´perpetuarii speciei´´:D...Nu cumva sunt atrasi de ele,datorita aerului tineresc,copilaros,frumusetii,inocentei,etc...simtindu-se ´´contaminati´´cand sunt alaturi de ele?chiar nu stiu daca tu ai dreptate,poate nici eu nu am,dar cunosc f putine cupluri barbat matur-femeie tanara din care rezulta copii...in ceea ce priveste preferinta barbatilor tineri pt femeile mature,iti dau dreptate,unii sunt impresionati si atrasi de experienta de viata,sexuala,a acesteia,pot fi multumiti o perioada,poate impliniti,fericiti,dar eu una,din 10 cazuri,dau sanse de dainuire doar la 3...

leo

leo

pai...

21 Iun 2008, 01:07

femeile mai mature sunt in general mai cerebrale decat cele tinere, sunt de obicei persoana care au un anumit statut social si sunt un exemplu de succes pentru barbatii mai tineri. si eu sunt atras de femei mai mature.

la barbatii maturi e alta explicatie: ei observa ca partenerele lor nu mai poti concepe cu succes urmasi si ca atare se redirectioneaza spre cele mai tinere. este o lupta a naturii care incearca sa foloseasca toate resursele pentru a castiga cat mai multi urmasi.

lorimari

lorimari

curioazitate...

12 Iun 2008, 12:27

cam asa e...barbatii tineri cauta femei mai mature cu experienta, de la care au ceva de invatat,iar cei maturi, trecuti de 40 sunt atrasi inexplicabil de fete cu muuult mai tinere ca ei...cel putin eu asta am observat in jurul meu.