Doar pentru barbati

by: pisi
Ce anume credeti,dragii nostri,ca isi doresc femeile de la o relatie,inclusiv in viata lor sexuala?

Astept pareri de la curajosii nostri. :)
 

leo

leo

marana marana

07 Sep 2007, 13:36

Am mai auzit si eu chestia asta cu frumusetea e trecatoare. nu stiu insa de ce o aud in general de la persoane care isi fac prima parere din modul in care arata cei din jur. daca esti in categoria mentionata nu are rost sa imi raspunzi.
premiile sunt uitate dar nu si cei care le iau.
daca esti falit peste noapte te lasa toti cei apropiati (nu imi spune ca tu ai fi altfel ca nu cred in minuni -pentru asta urmareste filmul romanesc "Orient Expres").

in alta ordine de idei esti prima care imi spune ca voi stiti foarte bine...voi nu prea stiti ce vreti si dorintele voastre la un anumit punct bat cap in cap si sunt orientate dupa starea din momentul respectiv. problema nu este ca eu as fi performant. din ce vad eu pe la prietenele mele, cei cu care sunt ele impreuna sunt cam "neperformanti" (ca sa folosesc termenul tau). ce a spus pisi poate face orice barbat normal si eventual si indragostit. raspuns exact nu pot sa iti dau asa cum zici tu pentru ca nu prea imi analizez niciodata modul in care gandesc. imi analizez doar ce iese din mana mea.

leo

leo

ariana16

13 Iul 2007, 00:34

i-am aratat lista prietenei si a zis ca fac asta in proportie de 95% sau mai mult...mie nu mi se pare ideal.

ideal ar fi asa: sa fie in top 10 barbati frumosi pe planeta, sa aiba doua premii nobel, sa fie al V-lea ca avere in plan mondial...la care se adauga ce a spus pisi.

pisi

pisi

Amuzant

12 Iul 2007, 14:01

Pe mine chiar m-a amuzat mesajul lui Leo si da,am descris portretul unui barbat ideal in acel mesaj,insa ideal din punctul meu de vedere. :)

pisi

pisi

:)

02 Iul 2007, 10:28

Inseamna ca nu cer prea mult,Leo,nu-i asa? :)

Tu ce asteptari ai de la o femeie? :)

leo

leo

...

01 Iul 2007, 22:33

in general lucrurile astea le poate face orice om normal...

pisi

pisi

Ce-mi doresc de la barbatul iubit

30 Iun 2007, 08:47

Sa ma iubeasca,sa ma respecte,sa-mi asculte pasurile,sa ma imbratiseze si sa ma sarute spontan,sa fie comunicativ,sa fie sincer,sa nu ma sufoce,sa-mi respecte dorinta de libertate,sa-mi respecte parerile si alegerile,sa ma sustina,sa nu fie invidios pe realizarile mele,sa impartim indatoririle casnice in mod echitabil,sa-mi respecte familia si prietenii,sa nu fie posesiv,sa fie tandru,sa aibe simtul umorului,sa fie o persoana culta,sa fie interesat sa se dezvolte intelectual si pe mai departe,sa fie fidel,sa stie sa sarute,sa fie un om responsabil,sa-i placa sa calatoreasca,sa avem hobby-uri si pasiuni comune si deocamdata ajunge. :)

dorut

dorut

ce vor femeile....

29 Iun 2007, 14:56

Eu am incercat sa fiu mai analitic dar are si LEO dreptate - nici ele nu stiu bine ce vor ( sa nu fim rai , doar unele ). Asa ca mai bine sa ne spuna ele ce vor de la barbati. Barbatii in general sunt mai putin pretentiosi.....

leo

leo

lol

29 Iun 2007, 13:34

daca stiam eram cel mai mare gigolo. intreceam si pe casanova si pe don juan si pe freud...

de fapt vor lucruri contradictorii. as putea spune exact ce vrea un barbat de la o femeie, dar numai in general pot sa trag o concluzie asupra a ce doreste o femeie. pentru ca se scimba in functie de starile pe care le au.

Atentionare

28 Iun 2007, 12:44

Apreciem ca va implicati in comunitatea ele.ro dar va rugam sa folositi un limbaj mai adecvat. Mesajele care vor contine injurii la adresa celorlalte utilizatoare ale forumului vor fi sterse. Respectati celalalte membre ele.ro. Va multumim pentru intelegere!

pisi

pisi

:)

28 Iun 2007, 10:57

Multumesc,Doru,pentru raspuns. :)

Iti astept opiniile si la alte teme.
Te pup si o zi buna!

dorut

dorut

raspuns...

27 Iun 2007, 08:11

Fiecare femeie stie foarte bine ce isi doreste de la un barbat...sigur nu toate la fel. In general vorbind femeile cauta la un barbat protectie, afectiune, partener social ( familie ) si cred cel mai important prietenie ( afinitate spirituala ) si sex ( natura umana bat-o vina )
Sunteti multumite de raspuns fetelor ?

pisi

pisi

buruiana,

26 Iun 2007, 20:45

iarasi faci ca trenul in gara?
iarasi te chinuie hormonii si nu ai cu cine?
fata,du-te la psihiatru,poate are leac si pt alde ca tine!

esti culmea,ai vazut ca nu te-am bagat in seama,si iarasi te apuca pandaliile,nu pot decat sa ma minunez ce idioata si psihopata esti!
sa fiu barbat,mi-as taia chestia,decat sa ma culc cu o nesanatoasa ca tine!

zaza

zaza

nu au curaj

25 Iun 2007, 21:05

Pisi, nu cred ca au curaj sa isi dea cu parerea. Pacat