ea 40 de ani, el 27

by: diandaniela
Ce parere ai despre o relatie dintre o femeie de peste 40 de ani cu un barbat mult mai tanar?Sunt sanse sa dureze... si daca da, in ce conditii?
 

buburuzik

buburuzik

depinde de ei

19 Nov 2008, 22:26

Eu cred ca depinde de cum se simte ea ca femeie la 40 de ani. Conteaza varsta psihica intr-o relatie. Daca ea este copilaroasa si se mentine in forma poate chiar sa nu se observe ca diferenta e asa mare, nu? :) Bineinteles ca depinde si de el. Daca la aproape 30 de ani este deja stabil, independent si matur atunci s-ar putea sa mearga relatia asta. Eu zic ca ar merge doar in conditiile astea, ambii sa aiba o varsta psihica undeva la mijloc, intre cele doua varste fizice ale lor.
P.S. Eu sunt mai mare decat prietenul meu cu 3 ani, nu e asa mult, dar varsta nu a fost niciodata un impediment in relatia noastra. Suntem ca doi porumbei :)

ladybug

ladybug

da, sa dureze un an, doi..

16 Nov 2008, 20:15

dar pana cand? greu de crezit ca poate dura prea mult. pentru ca la 27 de ani barbatul inca nu e trecut prin toate si... la un moment dat va dori sa mai zboare si cu una mai tanara... nu stiu, sunt multi factori. probabil unele astfel de cupluri ar rezista si mai mult, dar marea majoritate nu... parerea mea