Fara ea, totul e-n zadar...

by: bodo85
Buna, am nevoie de sfaturile voastre... Acum o saptamana m-am certat cu prietena mea cu care sunt impreuna de 1 an si jumatate. Locoiam pana acum 2 zile impreuna de 1 an. Motivul despartirii a fost faptul ca am jignit-o de mai multe ori si am exagerat de-alungul relatiei noastre( n-o ajutam la curatenie des, nu-i acordam atentia necesara). Nu am lovit-o si nu am inselat-o niciodata. Mi-a spus ca ceva s-a rupt in ea si ca am dezamagit-o rau. Nu am putut sa cred asta, nici acum nu cred, sunt in pragul unei depresii. La inceput, nici nu mai vorbea cu mine, mi-a zis chiar ca s-ar putea sa se fi indragostit la prima vedere de un coleg de la serviciu. Dupa ce mi-am cerut scuze, i-am pregatiti o cina romantica cu lumanari prin toata casa, un vin bun si un buchet de flori mi-a spus ca nu stie ce simte, ca are nevoie de libertate sa se gandeasca daca mai continuam. De curand, s-a mutat cu 3 fete. Nu ma mai lasa nici s-o sun, zice ca o presez prea tare. Nu stiu ce sa fac, cum sa-i explic ca regret enorm si ca ea e totul pentru mine... Trebuie sa se intample ceva cat mai repede ca sa n-o iau razna. Voi ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc anticipat!
 

miciarox

miciarox

ce trebuie sa faci...

17 Nov 2008, 22:13

in primul rand eu cred ca ea asteapta sa-i acorzi atentie.asteapta sa fii tocmai disperat asa cum ai zis si tu.vrea sa o implori,sa insisti.asta vrea o femeie...ar trebui sa fii mai rezervat si sa nu insisti asa de mult.da-i timp sa-si dea seama ca are nevoie de tine,las-o sa-i fie dor de tine si probabil va fi ea cea care te va cauta...nu dispera,e doar o mica pauza intre voi...

lidia-fetesti

lidia-fetesti

mai exact

17 Nov 2008, 18:39

ce crezi ca ai putea sa faci? sa o presezi atat de tare incat sa-si doreasca sa nu te mai vada? habar n-am...numai nu o stresa, ca asta o sa-i dea puterea necesara sa ia decizia finala.