fetele inseala mai mult..sau cel putin intentioneaza

by: lacme
Degeaba ne agitam noi ca barbatii inseala,barbatii fac,barbatii dreg.Ei saracii au un singur mare dezavantaj.Ei daca vad pe strada o femeie care le place ceva mai mult.......incepe sa se observe acest lucru.Daca intelegetii ceea ce vreau sa spun?!In schimb la noi femeile atractia sexuala la prima vedere nu se observa nicicum cu ochiul liber.
Cred ca daca la fiecare barbat care ne atrage ceva mai mult pe strada ni s-ar colora nasul in rosu si la barbati la fel cu femeile de pe strada garantez ca noi am avea nasu permanent rosu cand am iesi pe strada.
Voi ce ziceti?
 

alinutzaaaa

alinutzaaaa

fetele inseala mai mult...

01 Nov 2006, 21:36

e normal ca atat fetele cat si baietii sa intoarca capul (scuze de cacofonie) sau sa aiba momente in care sa-si doreasca sa fie cu altcineva.problema e ca asta se intampla in momentul in care partenerul nu ii mai ofera celuilat ceea ce isi doreste, astfel incat baiatul sau fata sa inceapa sa caute in alta parte.nu cred ca se poate spune ca unii inseala sau au intentia sa insele mai mult decat ceilalti,ci pur si simplu e o tendinta naturala spre a cauta si altceva...

leo

leo

deh

12 Oct 2006, 13:54

fetele inseala la fel de mult ca si baietii...oricum toti suntem tentati sa inselam. poate ca ne despart principiile de asta dar altceva nu este....

karinaaa

karinaaa

Ce-i frumos si lui D-zeu ii place!

04 Oct 2006, 18:02

Pai deh noi suntem mai "pudice" cica si nu intoarcem capul precum barbatii doar studiem in detaliu...hi hi hi

addy

addy

:))

04 Oct 2006, 12:15

E in natura umana sa obeservi. Daca observi si admiri fara sa mergi mai departe, asta nu inseamna ca ai inselat.

Este normal sa observam oamenii din jurul nostru, pentru ca nu traim intr-un glob de sticla si nici nu avem valul ignorantei pe ochi.

Atata timp cat doar admiram este ok. Daca facem insa mai mult de a admira in conditiile in care suntem cuplati/cuplate, atunci se schimba datele problemei.:)