Cum stam cu pregatirile culinare pentru Paste?

by: andra2011
Trebuie sa marturisesc ca in ultimii doi ani, de cand mi-am schimbat locul de munca, nu prea mai am timp de gatit. Nici chiar de sarbatori nu am mai reusit sa fac mesele imbelsugate de altadata :(, dar anul acesta m-am ambitionat sa nu mai las Pastele sa ma prinda fara bunatati pe masa. Bineinteles ca nu o sa am timp de gatit, insa am gasit acum 3 saptamani un site cu mancare ca la mama, livrata la domiciliu, foarte gustoasa! Nu mi-a venit sa cred..iar acum am vazut ca au si produse pentru Paste - cozonaci, pasca, stufat..asa ca intr-un fel "m-am scos" :D

Voi cum va descurcati cu timpul si pregatirile de Paste ?!
 

cu ce marinati mielul?

15 Apr 2011, 21:41

Acum cativa ani fratele meu a venit in vizita la noi si ia placut asa de mult sosul Teryaki ca a luat si acasa o sticla :)) l-am intrebat la un moment dat daca mai are si mi-a zis ca l-a consumat pe tot la marinatul mielului, asa ca am inceput si eu sa marinez mielul cu sos Teryaki , nu tot, doar cateva bucati, iar restul le pun intr-un amestec vin de gatit , otet plus condimente plus rozmarin, si il las asa peste noapte, a doua zi il prajim la bbq sau daca sunt cotlete le prajesc cateva minute in unt si ulei de masline. are un gust minunat :) voi in ce marinati mielul, am vazut pe net un sos cu iaurt, a incercat cineva?

tashulina

tashulina

e bine

15 Apr 2011, 10:10

sa faci cate putin din toate. Decat sa ai pe masa de Paste doar o oala imensa de bors de miel si o tava mare de friptura, mai bine ai 2-3 bucati de friptura, o tavita de chec de drob, o craticioara de stufat si 6-8 portii de bors de miel!

Imi place tare mult sa pregatesc mancarea de Paste

15 Apr 2011, 00:36

dar cozonacii o sa ii comand, caci imi iau o zi intreaga sa ii fac, ouale le vopsesc eu, pasca, drobul , salata bouef si ciorba le pregatesc eu. Friptura de miel o sa o faca sotul meu la bbq in curte. Buna idee cu stufatul, uitasem de el :)